SMEŠI JOJ SE ROBIJA JER JE GLUMILA ĆERKU: Majka se pretvarala da je tinejdžerka, provela ceo dan u školi, a onda su je UHVATILI!
Foto: Printscreen/Youtube

bizarno

SMEŠI JOJ SE ROBIJA JER JE GLUMILA ĆERKU: Majka se pretvarala da je tinejdžerka, provela ceo dan u školi, a onda su je UHVATILI!

Žena -

Socijalni eksperiment jedne majke iz Teksasa se završio tako što je očekuju krivične prijave pošto se uspešno "ubacila" u osnovnu školu prerušena kao njena ćerka od 13 godina.

Kejsi Garsija
foto: Printscreen/Youtube

Dotična dama se zove Kejsi Garsija koja ima 30 godina, a pohađala je 7. razred u školi u blizini El Pasa. Njena logika je bila da testira sigurnosni sistem u školi tako što će se ubaciti kao đak i da bi videla koliko daleko može da ide dok je ne uhvate.

Garsija je snimala svoja iskustva i kačila sninke na Jutjub, TikTok i ostale platforme, a onda je sve postalo viralno i poprilično ludo. Snimci je prikazuju kako kreće sa spremanjem, od šminke, promene garderobe i ostalih stvari.

Kejsi Garsija
foto: Printscreen/Youtube

Svakako, ona podseća na školarca, a maske koje su obavezne su svakako pomogle iluziji. Uspela je da bude neprimećena 85% školskog dana. Garsija je viđena kao se šeta hodnicima, priča, sedi na času i sluša predavanja, a čak je i ručala u kantini i izgled da niko nije primetio da je odrasla osoba. Međutim, neko je pozvao i prijavio direktoru.

Otišla je dobrovoljno i mislila da to nije ništa strašno, ali administracija u školi je imala drugačije mišljenje. Pozvali su policiju, optužili za falsifikovanje dokumenta i neovlašćeni boravak u školskim prostorijama. sve se desilo u utorak, a ona je uhapšena u petak.

Opet, poenta cele priče je bila da se dokaže da je škola ima malo laganiji pristup kada su đaci u pitanju, pogotovo kada se vraćaju u prostorije sami.

Mnogo ljudi je izrazilo zabrinutost što je Garsija mogla da uđe tako lako i bude neprimećena veoma dugo, što samo navodi do zaključka da je to mogao biti neko drugi sa mnogo strašnijim namerama - da naudi nekom. Nadzornik škole je poslao roditeljima pismo rekavši da pregledaju i poboljšavaju njihove sigurnosne mere.

Ako vam ovo zvuči poznato, skoro kao zaplet filma - jeste. Dru Barimor je glumila u "Never Been Kissed", ali se radi o srednjoj školi, tako da je ovaj slučaj još luđi.

Kejsi je određena kaucija o nekoliko hiljada dolara i zabranjeno joj je da ulazi u ovu školu.

(Kurir.rs/A.M./TMZ)

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track