Najnovije vesti

MAJKA UPOZORILA SVE RODITELJE: Leti svi radimo OVO kako bismo rashladili decu, a ne slutimo koliko je OPASNO
Foto: Printscreen/Instagram

užas

MAJKA UPOZORILA SVE RODITELJE: Leti svi radimo OVO kako bismo rashladili decu, a ne slutimo koliko je OPASNO

Žena

Stejsi iz Las Vegasa, majka troje dece, podelila je na Fejsbuku stravičnu sliku svog devetomesečnog sina kako bi upozorila roditelje na veliku opasnost koja se krije u svakom dvorištu.

- Svaki put kad vidim ovu sliku, plače mi se, ali mislim da je važno da je podelim. Pre dve godine, moja beba je na preko 30 odsto tela zadobila opekotine drugog stepena zato što je slučajno poprskana vodom iz creva u dvorištu.

crevo
foto: Profimedia

- Baštensko crevo koje je direktno izloženo suncu je vrlo opasno. Sunce može da zagreje vodu koja je unutra na temperaturu do 60 stepeni, što izaziva opasne opekotine posebno kod dece i životinja. Pre nego što mlaz upretite u nekog, obavezno ispustite vodu da se progladi - objavili su vatrogasci tada saopšetenje,

Među skorijim slučajevima je i slučaj mame Dominik koja je htela da sinu Nikolasu napuni bazenčić vodom. U jednom trenutku ga je poprskala kako bi ga rashladila, ne shvatajući da je voda u crevu vrela.

- Nikolas je počeo da vrišti i zacenio se od plača. U prvi mah mislila sam da je samo frustriran što mora da čeka na bazen, a tek sam posle shvatila šta se dogodilo - rekla je majka.

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja