Najnovije vesti

SRPKINJAMA JE DOSTA "ALFA MUŽIJAKA"! Smučili su im se tipovi kao Vuk Kostić koji raskidaju jer je ZAGOREO ručak! Evo šta sad traže
Foto: Vladimir Šporčić

Beta muškarci u modi

SRPKINJAMA JE DOSTA "ALFA MUŽIJAKA"! Smučili su im se tipovi kao Vuk Kostić koji raskidaju jer je ZAGOREO ručak! Evo šta sad traže

Žena

Ako živite u uverenju da je rešenje za vaše probleme 'alfa mužijak', možda bi trebalo ponovo da razmislite. Verovali ili ne, beta muškarci danas su daleko više poželjnija verzija muškarca od alfa muškaraca. Nekada su asertivnost i snaga bili recept za osvajanje devojaka. Međutim, beta muškarci sve više osvajaju ženska srca.

Devojke u Srbiji su vrlo jasne da muškarci koji imaju karakteristike alfa ili patrijarhalnog muškarca nisu nimali poželjni. Na forumu jedna članica je napisala da je Vuk Kostić tip alfa muškarca koji neće da se oženi ako mu ne podgreje ručak.

ćelavac, ćelavi muškarac, muškarac
foto: Profimedia

"Vuk Kostić nikako da se oženi jer on je lik koji raskine kad mu ne podgreješ ručak. Tera te da čupaš jarebice koje je ulovio i da glancaš jelenske rogove koje drži iznad ikone", napisala je korisnica.

Kako se devojkama okakav tip muškaraca više ne dopada, mnogo više su zainteresovane za beta muškarce.

Evo što je to u beta muškarcima toliko privlačno i zašto su toliko poželjni u današnje moderno doba.

Oni su skromni džentlmeni

Beta muškarci nisu zastrašujući, za razliku od dominantnih alfa muškaraca. Oni su preterano ambiciozni i zato su ponekad previše napadni i asertivni. Takođe, beta muškarci su razumni i skloni izbegavanju sukoba. Zbog toga će vas uvek saslušati. Uz to, ovakvi muškarci ne pate od stresa za razliku od alfa muškaraca, što je još jedna prednost.

Beta muškarci obavljaju svoj deo kućnih poslova

Beta muškarac se neće mrštiti je potrevno da se operu sudovi ili usisa kuća. Nikada ga nećete čuti kako govori: 'To nije muški posao'. Ako vidi hrpu veša, staviće ga u veš mašinu. Zbog toga ćete imati više vremena za druge stvari i zajedničko vreme.

Nije 'kontrol frik'

Za razliku od alfa muškarca, beta ne nastoji da bude dominatan u vezi. Jednakost je ključna kada je reč o životu sa beta muškarcem. Iako možda zvuči zabavno biti u vezi sa alfom, imajte na umu da su oni užasno egoistični.

Odani su i pružaju podršku

Uglavnom su to dobri momci - pouzdani i najveća podrška. Zato su savršeni očevi. Beta muškarac je pravi primer kako poštovati ​​žene i rešavati nesporazume razgovorom. Dakle, ako ste zaljubljeni u beta muškarca, pripremite se za bezuslovnu ljubav i sigurnost.

Neće vas terati da sedite kod kuće

Beta muškarac zapravo je sjajan spoj za snažnu i nezavisnu ženu. Slobodno možete da radite ono što volite - raditi ili uživate kod kuće. Beta muškarci mogu više da zarađuju, ali im nije problem ako i vi više zarađujete od njih. Ovaj tip muškarca se ne oseća ugroženim ako ste uspešniji.

Veza sa beta muškarcem je zabavna

Ako uporedimo alfa i beta muškarce, ovi drugi su bolji saputnici. Dominantni muškarci uvek moraju biti sigurni da su u središtu pažnje. To donosi mnogo problema jer ne prihvataju odbijanje. Često pokušavaju ljudima nešto da dokažu i mogu da se ponašaju bezobzirno. Srećom, to se sa betom ne događa. Oni se jednostavno zabavljaju i ne pokušavaju da budu nešto što nisu.

muškarac, žena, svađa, par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Kurir.rs/Bright Side/žana

Bonus video:

KO SU SRPSKE MALE NEVESTE? Kod nas su LEGALIZOVANI dečji brakovi, a ŽRTVE su brojne!
01:30

KO SU SRPSKE MALE NEVESTE? Kod nas su LEGALIZOVANI dečji brakovi, a ŽRTVE su brojne!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja