MLADA JE KRENULA PREMA OLTARU I DOŽIVELA JEZIVO ISKUSTVO: Mladoženja je uradio nešto NEDOPUSTIVO i svi se pitaju kako je MOGAO
Foto: Profimedia

uništio joj najromantičniji trenutak

MLADA JE KRENULA PREMA OLTARU I DOŽIVELA JEZIVO ISKUSTVO: Mladoženja je uradio nešto NEDOPUSTIVO i svi se pitaju kako je MOGAO

Žena -

Venčenje je jedno od najstresnijih trenutaka žena. To je dan o kojem većina devojaka sanja, mašta, a Tejlor nije imala baš tu sreću. "Pre četiri godine, na današnji dan prošetala sam do oltara kako bih se udala za čoveka svog života. Bio je to jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka, a moj je suprug uradio "najromantičniju" stvar ikada - u mometu dok sam mu prilazila pogledao u svoj mobilni telefon", napisala je žena na Tik Toku.

@taylortoks

husband of the year ? (yes I walked down the aisle to Kanye, RIP KIMYE) ##weddingtiktok ##marriage

♬ original sound - taylor loren

"Razvod" ili "Da sam na tvom mestu ja bih se okrenuo i otišao", bili su neki ozbiljni komentari, dok su drugi sve okrenuli na šalu i napisali kako je to sigurno uradio zbog nervoze.

Njen suprug je na sve to imao objašnjenje.

"Gledao sam u mobilni jer kripto valute nikad ne spavaju", objasnio je i ona mu je Tejlor mu je sve ovo oprostila i danas na sve to gledaju sa smeškom.

@taylortoks

Reply to @kingchelle1111 I mean they’re not wrong ? ⚰️

♬ Oh No - Kreepa

kurir.rs

Bonus video:

01:39

Svadbe bez prvog plesa, zdravice i rukovanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track