SMRŠALA 76 KILOGRAMA ZA GODINU DANA! Drugarica objavila njenu sliku i istog dana krenula na DIJETU, pa promenila život iz korena
Foto: Printscreen, Facebook

mršavljenje

SMRŠALA 76 KILOGRAMA ZA GODINU DANA! Drugarica objavila njenu sliku i istog dana krenula na DIJETU, pa promenila život iz korena

Žena -

Laura Nil (32) iz Škotske smršala je 76 kilograma i pored negativnih prognoza lekara, uspela da ostane u drugom stanju.

Nakon smrti oca, jedinu utehu nalazila je u hrani i vrlo brzo dostigla težinu od 145 kilogrrama, zbog čega su je lekari upozoravali da neće moći da ima decu.

- Ja sam uvek bila buckasta, ali nikad nisam imala takve probleme sa kilogramima do smrti svog oca. On je umro kada sam ja imala 21 godinu i od tada kreće moja morbidna gojaznost - kaže.

-Bila sam pomirena sa time da ću zauvek imati višak kilograma, a onda me je drugarica slikala na svojoj veridbi i slike okačila na Fejsbuk. Zgrozila sam se nad samom sobom i rešila da nešto moram da preduzmem - priča Laura.

Nakon što je videla svoju fotografiju rešila je da smrša. Odlučna u toj nameri, u potpunosti je korigovala.

- Trebalo mi je malo vremena da uđem u štos, ali bila sam rešena da se sredim. Našla sam dijetalne recepte, zamenila sve sastojke, izbacila ulje iz ishrane, koristila sveže namirnice umesto konzervi i tegli - govori Laura i dodaje:

Ranije nisam ni izlazila nigde jer sam se stidela svog izgleda i svi su buljili u mene. Sada konačno mogu da imam društveni život. Ranije nikad nisam dozvoljavala da me neko slika, sada rado stajem pred objektiv.

Ona je istakla da je totalno promenila život i počela da se hrani zdravo.

- Lekari su me godinama unazad upozoravali da moram da smršam ukoliko želim decu, ali nisam ništa preduzimala sve dok nisam videla tu horor sliku. Odmah nakon što sam je videla na Fejsbuku, ukinula sam sebi brzu hranu i počela da kuvam - ispričala je Laura za strane medije.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:09

CECA ODUVALA SVEĆICE SA RASKOŠNE TORTE I ZAMISLILA ŽELJU: Dečko Bogdan sve vreme pored nje, slavi se do ZORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja