IMA DŽEPARAC OD 20.000 $ SVAKI MESEC I STALNO IDE NA ESTETSKE OPERACIJE: Zovu je PRINCEZOM i nema ko se ne ŠOKIRA kada je vidi!
Foto: Printscreen/Instagram

neverovatno kako izgleda

IMA DŽEPARAC OD 20.000 $ SVAKI MESEC I STALNO IDE NA ESTETSKE OPERACIJE: Zovu je PRINCEZOM i nema ko se ne ŠOKIRA kada je vidi!

Žena -

Tamara je samoproklamovana princeza Beverli Hilsa.

Ona kaže da je do 19. godine potrošila milion dolara na plastične operacije.

Ona kaže da svakog meseca od svog bogatog oca dobija 20.000 dolara za džeparac. Uz to je, kaže, nedavno imala rođendan za koji joj je otac poklonio 50.000 dolara.

- Potrošila sam taj novac na zahvate za grudi i podizanje zadnjice. Relativno skoro radila sam i nos i još par zahvata - kaže Tamara. Ona je na društvenim mrežama, ali i u medijima, stekla izvesnu "slavu" već sa 17 godina, pojavivši se u vrlo gledanoj emisiji dr Fila. Tada ju je kod lekara dovela majka, zabrinuta jer joj ćerka stalno ide na operacije i zahvate.

Međutim, Tamarina zavisnost i dalje je u punom zamahu - sada se obratila hirurzima u nameri da odstrani šest rebara. - Cilj mi je da imam struk od 45cm, a da bih to postigla, moram da izvadim rebra - kaže ona lekarima zapanjenim što devojka pred njima ima tek 19 godina, a iza sebe ima toliko zahvata.

Međutim, lekari su otkrili još nešto - da je Tamara, usled toliko zahvata, operacija grudi i planiranih vađenja rebara u velikom riziku da oboli od skolioze. Sve to prikazano je u poznatoj emisiji koja se bavi sudbinama ljudi koji su imali estetske zahvate, a Tamarin zaključak na kraju, uprkos tako velikoj opasnosti, jeste da od vađenja rebara ne odustaje.

(Kurir.rs/A.M./Botched)

Bonus video:

00:03

MARKO I LUNINA SESTRA ČEKAJU LUNIN POROĐAJ! Đoganijeva sa zetom u stanu, mašu sa prozora i ne skidaju osmeh s lica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja