Najnovije vesti

KAKO SE REŠITI INSEKATA: Evo šta uraditi kako biste sprečili ujede KOMARACA!
Foto: Promo

KAKO SE REŠITI INSEKATA: Evo šta uraditi kako biste sprečili ujede KOMARACA!

Žena

Poslednjih večeri svi mučimo muku sa komarcima. Baš su navalili nevezano za to da li ste blizu vode, u prirodi ili u gradu. Na nekim mestima čak nije moguće lagodno sedeti i koncentrisati se na razgovor sa prijateljima, jer većinu vremena provodite češući se i mašući oko sebe kako biste ih rasterali. A u kuću, naravno, ne žale da uđu kada uveče ostavite otvoren prozor, te je miran san nemoguć. Šta da radite? Pogledajte OVDE!

Možda ne možete da utičete na to da ih ima manje na javnim mestima, ali definitivno možete da ih oterate iz svog doma, svoje terase, svog dvorišta ili da se ne borite sa njima na pikniku, kampovanju i slično. Kako to? Zahvaljujući LED lampi protiv komaraca! Danas na tržištu postoji pregršt lampi ovog tipa, ali ona je posebna – USISAVA KOMARCE!

komarci
foto: Promo

Da, krug koji vidite na njoj je ustvari zamka: svetli UV svetlom kako bi privukao komarce, a potom ih usisa tako snažno da ih uvlači u filter u donjem delu lampe odakle im nema povratka. Pritom, ne proizvodi nikakav zvuk, pa vam neće smetati ni da zaspite niti da razgovarate.

Cena: 1.190 rsd

Gde se kupuje? Porudžbine se vrše telefonom na 011/6 888 999 ili online OVDE.

Pored toga što je efikasna, ova lampa jako lepo izgleda, pa neće remetiti ni izgled enterijera. Nema nikakve neželjene efekte, jer ne proizvodi nikakve zvuke, ne ispušta bilo kakve hemikalije, već komarce eliminiše pomenutom metodom usisavanja. Samim tim je možete držati i pored kreveta dok spavate, i u dečijoj sobi.

A filter u kom se sakupljaju komarci i bubice se čisti krajnje jednostavno: otvori se, prospe se i eventualno, ako ima potrebe, opere. I to je sve! A radi preko USB kabla pa možete da je uključite čak i u laptop ili telefon.

Cena: 1.190 din

Gde se kupuje? Porudžbine se vrše telefonom na 011/6 888 999 ili online OVDE.

komarci
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja