ŽIVOT JOJ JE OBELEŽILA BRUTALNA TRAGEDIJA IZ KOJE SE JEDVA IZVUKLA: Jedna od najlepših žena sveta napokon uživa i SREĆNA je!
Foto: Profimedia

uspela je

ŽIVOT JOJ JE OBELEŽILA BRUTALNA TRAGEDIJA IZ KOJE SE JEDVA IZVUKLA: Jedna od najlepših žena sveta napokon uživa i SREĆNA je!

Žena -

Petra Nemcova je još uvek jedna od najlepših manekenki na svetu, a tokom zavidne karijere nosila je revije poznatih dizajnera i je krasila brojne naslovnice svetskih časopisa.

Petra Nemcova
foto: Profimedia

Češka manekenka i voditeljka Petra Nemcova važi za jednu od najlepših žena na svetu, a ove nedelje proslavila je 42. rođendan. Nemcova je uspešna u svakom pogledu, ali život je nije uvek mazio.

Karijeru je započela nakon što je na ulicama Praga primetio lovac na talente te je ušla u svet mode, a nije trebalo dugo da dođe i to italijanskog Milana, gde je odmah osvojila piste. Nosila je brojne revije poznatih modnih brendova, a pojavila se i na naslovnicama prestižnih svetskih časopisa. Učestvovala je u brojnim rijaliti emisijama i vodila nekoliko emisija.

Petra Nemcova
foto: Profimedia

Slavna manekenka je u istoriju ušla kao jedna od retkih preživelih u strašnoj katastrofi. Pre nešto više od 10 godina Petra je uspela da preživi jedan od najsmrtonosnijih cunamija u modernoj istoriji koji je pogodio Tajland, i to tako što se popela na drvo palme i na njemu provela dugih 8 sati pre nego što je bila spasena. Njen tadašnji dečko, fotograf Sajmon Atli bio je među više od 200.000 poginulih ljudi u toj prirodnoj katastrofi.

Petra Nemcova
foto: Profimedia

Nakon strašne tragedije Nemcova je ponovno pronašla sreću sa suprugom Bendžaminom Larečeom, za kog se udala u leto pretprošle godine. U novembru iste godine dobili su prvo dete, a sudeći po njihovim objavama na Instagramu, uživaju u svojoj bračnoj idili. Petra danas ne krije koliko je srećna i uživa u svakom trenutku.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:42

SOFIJA OTKRILA DETALJE IZ BRAKA S LUKOM JOVIĆEM: Daleko je PRIBRANIJI od mene, a evo gde PODBACUJE! Priznala da im je sin RAZMAŽEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track