OČISTITE STARE SANDALE OČAS POSLA: Tamni otisci stopala na gazištu postaće prošlost! Uz ovaj trik izgledaće KAO NOVE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok/ jottiesjournal

SAVET

OČISTITE STARE SANDALE OČAS POSLA: Tamni otisci stopala na gazištu postaće prošlost! Uz ovaj trik izgledaće KAO NOVE! (VIDEO)

Žena -

Svako od nas ima omiljeni par obuće, sandale ili papuče kojih ni po koju cenu ne želi da se odrekne, a koje su spremne za bacanje jer imaju fleke od znoja i prljavštine.

sandale
foto: Printscreen/TikTok/ jottiesjournal

Zahvaljujući korisnici TikToka, staroj obući možete da udahnete novi život i produžite joj rok trajanja. Sve što je potrebno da uradite jeste da najobičnijim belim sirćetom poprskate unutrašnjost sandala ili papuča, a onda krpicom natopljenom sirćetom energično istrljate naprskano gazište.

Na početku snimka na sandalama su vidljivi znakovi nošenja, odnosno otisci stopala. Kako TikTokerka gazište naprskano sirćetom riba krpicom natopljenom sirćetom, tako se prljavština sa gazišta “seli” na krpicu.

Ukoliko strahujete da bi posle ovakvog tretmana miris sirćeta mogao da se uvuče u vašu omiljenu letnju obuću, nema razloga za to. Miris sirćeta će vrlo brzo ispariti, a obuća će biti čista, kao da ste je tek kupili.

Snimak je vrlo brzo dobio veliki broj lajkova, kao i komentara oduševljenih korinika.

sandale
foto: Printscreen/Tik Tok/ jottiesjournal

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:17

BRENA I POPOVIĆ PRODALI GRAND ZA 30 MILIONA €, PA NAPRAVILI ŽURKU Okupili pola estrade, Boba KITI muziku, a Prijovićka najveselija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track