ZA HRANU BEZ OTROVNIH HEMIKALIJA: Obavezno dobro perite voće i povrće pre jela na ovaj efikasan način!
Foto: Promo

ZA HRANU BEZ OTROVNIH HEMIKALIJA: Obavezno dobro perite voće i povrće pre jela na ovaj efikasan način!

Žena -

Jako je važno da svo voće i povrće koje jedete bude dobro oprano pre nego što od njega napravite jelo. Prska se brojnim hemikalijama kako bi lepše i bolje izgledalo i kako bi takav izgled što duže zadržalo. Zato je jako važno da odstoji u vodi u neko vreme i da se dobro istrlja. Nekada je posao pranja, ceđenja i seckanja podrazumevao 3 posude, ali sada to može biti i brže i jednsotavnije – pogledajte OVDE.

Sada sve tri radnje mogu da se obave u samo jednoj posudi za tili čas – zahvaljujući posudi 3 u 1! Ona je superpraktična stvar koja će vam znatno i olakšati i ubrzati pripremu voća i povrća. Šta sve možete da radite sa njom?

  1. Ako je ne rasklopite već korstite u prvobitnom položaju, ona će vam poslužiti kao daska za sečenje namirnica
  2. Kada povučete njene ivice na gore, od nje nastaje posuda u kojoj se može odložiti i oprati voće/povrće
  3. Na dnu posude u uglu se nalazi vakuum koji omogućuje da posudu nakon što operete namirnice ispraznite, te vam može biti i cediljka

Pošto se u nju može sipati voda, mnogi je koriste na izletima/plaži kao rashladnu posudu – stave u nju ledenu vodu, led i u nju ubace piće.

Gde se kupuje?

Online: OVDE

Telefonom na: 011/6 888 999

Hangar
foto: Promo

Velika je kada se rasklopi, a s druge strane ne zauzima mnogo prostora kada se sklopi, kao obična daska za sečenje. Samim tim se lako može poneti, npr. na izlet za pomenuto rashlađivanje pića ili na more ako planirate da sami pripremate hranu u sobi a ne znate čime ćete raspolagati od posuđa.

Gde se kupuje?

Online: OVDE

Telefonom na: 011/6 888 999

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track