SAMO JE ŽELELA TRAJNO RAVNU KOSU! Devojku frizerka bukvalno UNAKAZILA! Trebalo joj je 2 godine da popravi HAOS NA GLAVI! (VIDEO)
Foto: Profimedia

JEZIVO

SAMO JE ŽELELA TRAJNO RAVNU KOSU! Devojku frizerka bukvalno UNAKAZILA! Trebalo joj je 2 godine da popravi HAOS NA GLAVI! (VIDEO)

Žena -

Laura Darvi otkrila je da je zbog greške frizerke pre dve godine doslovno ostala bez pola kose.

Naime, verovala je da je frizerka stručna i da će joj bez poteškoća hemijski izravnati kosu, no prevarila se.

Ceo proces izgledao je kao da protiče u redu dok frizerka nije otišla na pauzu za ručak i tako zaboravila na hemikalije na glavi svoje klijentkinje.

"Kosa mi je bila tako gusta i ravnala sam je svakoga dana. Mislila sam da ću s jednim hemijskim ravnanjem kosi naštetiti manje nego svakodnevnim peglanjem. Zaista nisam istražila rizike i predviđeno trajanje tretmana, samo sam to htela", priznala je Laura (24).

Svoje je iskustvo nedavno podelila na Tiktoku u videu koji je postao viralni hit.

Nezgoda se dogodila 2019. i dobila je povraćaj novca. Trebale su joj dve godine i oko 9.000 evra za perike, ekstenzije i razne tretmane za rast kose da se vlasi donekle obnove i ujednače s obe strane glave.

"Malo sam plakala pa sam sve prebolela. Stalno sam se podsećala da će kosa ponovno narasti i da mnogima opada u puno gorim okolnostima, poput hemoterapije", zaključila je devojka i dodala da od ljutnje nema nikakve koristi.

kosa
foto: Printscreen/TikTok

Kurir.rs/K.Đ/Mirror

Bonus video:

01:31

lubenica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track