BILA JE ZAVISNA OD ONIH STVARI I DUGO SE LEČILA: Sada je ZDRAVA, ali ne može da priča sa momcima bez FLERTA i nema PRIJATELJE!
Foto: Printscreen/Instagram

objavila i knjigu

BILA JE ZAVISNA OD ONIH STVARI I DUGO SE LEČILA: Sada je ZDRAVA, ali ne može da priča sa momcima bez FLERTA i nema PRIJATELJE!

Žena -

Glumica i autorka Brijana Dejvis priznala je da je bila zavisna od se*su i da je išla na odvikavanje pre deset godina.

Uprkos lečenju, Brijana tvrdi da ne može biti prijateljica sa muškarcima jer je navikla da koketira sa svima.

U podkastu je ispričala kako je sve svoje partnere varala. U jednom trenutku bila je u vezi sa dva momka istovremeno pa je shvatila da ima problem i da joj je potrebna pomoć.

"Pune dve godine imala sam dva dečka. Tri puta su me ulovili. Bila sam tako dobra lažljivica da sam se izvukla", ispričala je Brijana.

Brijana Dejvis, zavisnica od seksa
foto: Printscreen/Instagram

Uvijek je volela da ima više partnera odjednom, tvrdi, i to je dovelo do toga da bude zavisna od se*su i ljubavi. Najveća fantazija joj je ranije bila da od nekoliko različitih muškaraca oblikuje onog "savršenog".

"Od jednog dečka bih dobila emocionalnu sigurnost, od drugog finansijsku, od trećeg se*sualnu hemiju, prijateljstvo od četvrtog", ispričala je.

Njena zavisnost počela je kad joj je bilo 13 ili 14 godina.

"U osmom razredu imala sam dečka, a kad je prvi put krenuo prema meni i poljubio me, celo telo mi se zapalilo. Od tog trenutka ja tražim taj osećaj. To je bio početak kraja", ispričala je.

Nedavno je napisala knjigu pod nazivom "Secret Life of a Hollywood Love and Sex Addict" u kojoj je opisala sve što je doživela. Nakon odvikavanja, Brijana je našla "onog pravog" i sad je u braku.

Međutim, i dalje ima problem sa flertovanjem, iako je od lečenja prošlo deset godina.

"Ne mogu da imam muške prijatelje. Ne mogu razgovarati ni sa konobarima bez koketiranja. Koketirala bih i sa vratima da to ima smisla", rekla je.

(Kurir.rs/A.M./FML Talk)

Bonus video:

00:29

POČEO EGZIT! Senidah oduševila publiku na PETROVARADINSKOJ tvrđavi: Odlična atmosfera na FESTIVALU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track