Najnovije vesti

JEDAN OD NAJLUKSUZNIJIH HOTELA U BELEKU: Usluga i kvalitet koje i najzahtevnije goste čine srećnima
Foto: Promo

JEDAN OD NAJLUKSUZNIJIH HOTELA U BELEKU: Usluga i kvalitet koje i najzahtevnije goste čine srećnima

Žena

Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Kaya Palazzo
foto: Promo

Kaya Palazzo Golf Resort 5*

jedan je od luksuznijih hotela u Beleku. Servis i usluga su na vrhunskom nivou i mogu zadovoljiti najviše standarde i najzahtevnijih gostiju. Hotel je otvoren 28. juna 2013. godine i zauzima površinu od 120.000m². Nalazi se u mestu Kadriye, oko 2.5km od centra Kadriye, oko 6km od Beleka, oko 35km od centra Antalije i oko 27km od aerodroma Antalija.

Kaya Palazzo
foto: Promo

Hotel ima glavni restoran, 2 Snack restorana, 5 à la carte restorana, (libanski, azijski, italijanski, riblji, Steak-House), barove (Blue Pool Bar, Lobby Lounge Bar, Lounge Palazzo Bar, Paradisio Beach Bar, Mare Pier Bar, Cigar Bar, Golf Club Bar (extra charge), Elenore night club bar), poslastičarnicu, dečiji restoran i diskoteku. Za decu tu su dečiji bazen, mini club, mini disco,TV soba, igralište, teenage club.

Kaya Palazzo
foto: Promo

Hotel ima svoju 200m dugu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Usluga u hotelu je Palazzo All Inclusive, samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, jednom nedeljno a’ la carte restoran (riblji i Steak House) uz obaveznu rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, premium mineralna voda, kafa i čaj u poslastičarnici, pića u diskoteci do 03.00h.

Kaya Palazzo
foto: Promo

Gostima hotela Kaya Palazzo Golf Resort 5* na raspolaganju su brojni sadržaji i animacije - 2 otvorena bazena ( od kojih je jedan VIP 16+) i 2 zatvorena bazena ( Spa-greje se u tokom zime) i Fitness, dečiji bazen, aqua park sa 7 tobogana za odrasle i 2 za decu, amfiteatar, igre na bazenu, vaterpolo, košarka, streljaštvo, živa muzika, fitness centar, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, aerobikc joga, pilates, stoni tenis, pikado, vazdušna puška, dnevne i večernje animacije i programi, internet café, kurs kuvanja i pravljenja koktela, časovi plesa, diskoteka, vodeni bicikl, Wi-Fi u lobiju i otvorenom prostoru (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), play station, tri puta nedeljno Party Night, bioskop, jednom nedeljno ronjenje. Spa centar omogućava korišćenje turskog kupatila, parnog kupatila, saune i snežne fontane, bez dodatne doplate.

Kaya Palazzo
foto: Promo

Ukoliko je ove godine vaš izbor za letovanje Turska nećete se pokajati ako odete u hotel Kaya Palazzo Golf Resort 5*. Da biste što lakše doneli odluku za vaš savršen odmor, posetite zvaničan sajt agencije “1 A Travel” klikom na link, gde se možete informisati o svim detaljima, a što je najbolje, i napraviti rezervaciju iz udobnosti vašeg doma ili kancelarije. Za sve eventualne nedoumice možete pozvati kontakt centar na 011/655 78 00.

Kaya Palazzo
foto: Promo

Za ljubitelje zelene boje, bujnog zelenila i one koji brinu o očuvanju okruženja, nudimo mogućnost online rezervacije i uplata preko 1A Travel Green. Na ovaj način štedimo vaše vreme, brinemo o prirodi ne trošeći suvišne količine papira, a i čuvamo zdravlje, svodeći neophodne kontakte na minimum u današnjim okolnostima. Iskoristite popust za rane rezervacije, koji konkretno za ovaj hotel, važi do kraja meseca i iznosi neverovatnih 50%.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track