SESTRINA DECA SU MNOGO NEVASPITANA, NEMAJU MANIRE: Došli su u goste, opustošili FRIŽIDER, pobesnela sam i sada smo u SVAĐI ANKETA
Foto: Profimedia

porodični odnosi

SESTRINA DECA SU MNOGO NEVASPITANA, NEMAJU MANIRE: Došli su u goste, opustošili FRIŽIDER, pobesnela sam i sada smo u SVAĐI ANKETA

Žena -

Na Reditu se povela zanimljiva polemika na temu porodičnih odnosa. Jedna devojka je ispričala svoju priču i svoj problem koji ima sa sestrom i njenom decom.

- Moja kuća je mesto gde se održava većina porodičnih okupljanja. Nasledila sam roditeljsku kuću i tamo živim.

Deca
foto: Profimedia

Primetila sam da su sestrina deca nevaspitana, odnosno da moja sestra nije neki tip koji bi mogao da disciplinuje decu. Tokom prethodne dve njihove posete, deca su pojela skoro sav sladoled i uz to napravili ogroman nered u kući. Totalno sam pobesnela. Nemam ništa protiv da svako uzme po jedan sladoled, ali oni uzmu po pet, a uzmu i da ponesu kući.

Znam da je vaspitavanje dece slaba tačka moje sestre i stvarno nikad nisam to spominjala jer znam da svakako ne bi ništa pomoglo, samo bismo se posvađale i ništa ne bi uradila po tom pitanju. Zato sam rešila da stavim katanac na frižider. Kada su došli, požalili su mi se da je frižider zaključan. Kratko sam odgovorila da znam da je zaključan. Deca su onda otišla da se žale njihovoj majci, a mojoj sestri. Ona je došla i rekla mi da je frižider zaključan, opet sam rekla da znam. Sestra me je onda pitala da dam deci sladoled, a ja sam rekla ne i ispričala zašto.

Deca
foto: Profimedia

Sestra je rekla da se grozno ponašam prema njoj i njenoj deci, da je to samo glupi sladoled i da sam škrta i bezobrazna. Takve stvari. Pobesnela je i onda je otišla sa decom kući.

Da li sam bezobrazna zato što sam to uradila, pitala je devojka na Reditu.

Šta vi mislite, da li je devojka u pravu?

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

SEVERINA SE PROSULA ZA MEDALJU NA KONCERTU! Pogledajte kako se saplela i tresnula koliko je teška na bini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja