STARLETA POKAZALA LICE POSLE PLASTIČNE OPERACIJE: Bivši muž BESAN, kaže da PLAŠI decu jer moraju da je GLEDAJU u zavojima! (FOTO)
Foto: Profimedia

izazvala buru

STARLETA POKAZALA LICE POSLE PLASTIČNE OPERACIJE: Bivši muž BESAN, kaže da PLAŠI decu jer moraju da je GLEDAJU u zavojima! (FOTO)

Žena -

Starleta Kejti Prajs (43) je imala estetsku operaciju u Turskoj gde je uradila liposukciju celog tela, lifting oka i usana, liposukciju ispod brade, a salo joj je ubrizgano u zadnjicu odnosno tzv. brazilsko podizanje.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Ona je posle tih zahvata bila uplašena i mislila je da je zauvek uništila lice, a plašila se i za svoj život. Rekla je da je sve mnogo bolelo.

Ova starleta je poznata u po učešćima u raznim rijaliti programima i brojim operacijama, estetskim najviše.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Ona je sada zadovoljna svojim izgledom i ne obazire se na kritike, među kojima je najglasniji njen bivši muž i lični trener Kiran Hejler (34) sa kojim ima dvoje dece Džeta (7) i Bani (6).

On je ispričao Daily Mailu zašto misli da Kejti uopšte ne misli na decu i da je nije birga kako se ona osećaju iako prolaze kroz agoniju, već da joj je najvažniji njen izgled.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

- Ovih dana zaista ne znam šta je previše i predaleko. Da li je previše jer su operacije postale kao "dobar dan" za mlade žene i muškarce, znam da sada muškarci stalno uzimaju botoks, ali ja ne. Možda u budućnosti kada dobijem koju boru... Porazmisliću - rekao je Kiran Daily Mail-u.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

- To je postalo tako normalno. Da li je otišlo predaleko? Ako popričate sa nekim preko 30 godina, garantujem da su radili nešto bilo da je hiruški ili ne. Najteže je što Džet i Bani, kao i Princeza i Džunior moraju da je gledaju posle operacije, što nije baš najlepši prizor. Strašno je jer kad izložiš telo takvim stvarima, budeš pod anestezijom, stvari mogu da pođu po zlu i nekad moraš da misliš na decu - priča britanski personalni trener koji se od Kejti razveo prošle nedelje i što mu je došlo kao veliko olakšanje.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

On nije jedini koji je optužuje zbog operacija. Prošlih nedelja dosta poznatih je izrazilo brigu zbog njenih post-operativnih fotografija, a glavna stvar koju su svi potencirali je to da njena deca prolaze kroz pakao zbog njenih zahvata. Čak su i njeni prijatelji bili zabrinuti.

Inale, Kejti planira da se uda za verenika Karla Vudsa (32) koji je bio uz nju za vreme oporavka.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:45

ANĐELA VEŠTICA RASKRINKALA FRANA POSLE AFERE: Nisi znao da izađeš iz kola koliko si bio NADUVAN, sišla sam da vidim da nisi UMRO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track