BILA SI MNOGO LENJA DA BI SE SAMA PORODILA: Nakon carskog reza OVE SVEKROVE reči su mi parale uši danima, a onda sam SAMO PRESEKLA
Foto: Profimedia

HIT

BILA SI MNOGO LENJA DA BI SE SAMA PORODILA: Nakon carskog reza OVE SVEKROVE reči su mi parale uši danima, a onda sam SAMO PRESEKLA

Žena -

Svaka mama zna da je porođaj emotivan, izazovan i bolan. Jednu ženu je nekoliko sati nakon tog iskustva posetila porodica, a svekar ju je šokirao svojim okrutnim komentarom.

svekar
foto: Profimedia

"Bila sam iscrpljena od višesatnog porođaja koji je okončan carskim rezom. Sedela sam na krevetu i gledala ga kako drži bebu u rukama te joj se osmehuje. Taj divan trenutak je uništio kada me je pogledao i rekao: "Bila si mnogo lenja da bi se se sama porodila, je l'?"

"Svekar tvrdi da je to bila šala, ali iz njegovih očiju se videlo da u njoj ima istine", napisala je ova mama.

I svekar tu nije stao. Kaže kako i dalje svaki put kad dođe u posetu sprečava svog sina da radi ono što smatra "ženskim poslovima".

"U to uključuje menjanje pelena, hranjenje, kupanje, čak i igranje s detetom. Njegov stav je da deca ne treba da se čuju i budu mirna, pa stalno pregovara. Govori da dečaci ne plaču, da ne smeju da jedu otvorenih usta i slično", ističe ova majka troje dece.

To sve je odvratilo decu od bake i deke, odnostno od muževljevih roditelja.

"Presekla sam. Deca više ne žele da idu kod bake i deke, a njega ignorišu na porodičnim okupljanjima. U prošlosti ih je rasplakao više puta. Njegov seksizam me frustrira", zaključila je, prenosi "Kidsport".

trudnoća
foto: Profimedia

Kurir.rs/Blic Zena

Bonus video:

00:15

MILETOVA NASLEDNICA ZAVELA JAČI POL KOMBINACIJOM KOJA OTKRIVA MNOGO: Elena Kitić otkrila grudi, stomak i zategnutu ZADNJICU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track