ŠTA MI FALI, DOĐAVOLA?! Devojka odlučila da nikad više ne ide na DEJTOVE, posle KIKSA koji je doživela ne može da se OPORAVI!
Foto: Printscreen/TikTok

ISPRIČALA TUŽNU PRIČU

ŠTA MI FALI, DOĐAVOLA?! Devojka odlučila da nikad više ne ide na DEJTOVE, posle KIKSA koji je doživela ne može da se OPORAVI!

Žena -

Prvi dejtovi mogu da budu poprilično neprijatni, no jedna devojka nije uspela ni da se upozna s dečkom jer je zbrisao kada ju je ugledao.

Naime, Samanta je na Tiktoku podelila priču o najgorem sastanku koji je doživela, zbog čega je odlučila da ne izlazi više sa muškarcima na dejtove.

"Šta mi fali, dođavola?! Odustajem. Ovo večeras bila je kap koja je prelila čašu", poručila je povređena devojka.

Samanta
foto: Printscreen/TikTok

Naime, nedelju dana ranije dogovorila se s dečkom za dejt na kuglanju. On je trebalo da je pokupi automobilom pa se spremila i čekala ga nekoliko minuta jer je kasnio. No, kada se pojavio pred njenom kućom, baš kada se Samanta približavala autu, on je samo nagazio na gas i odjurio.

"Ostala sam ukopana na mestu bez objašnjenja, ičega. Zamislite kako biste se osećali nakon toga jer ja se osećam kao g*vno", rekla je devojka.

Komentatori su joj ostavljali poruke podrške i ohrabrenja te su prozvali nepristojnog muškarca.

@samanthaleanne999

Is it just me that suffers? How embarrassing. But putting it out there anyway.#embarrased#datingfails#feelshit#whatishappening#whatiswrongwithme#fail

♬ Get You The Moon - Kina

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track