BILA NA LETOVANJU U BUDVI I TAMO SRELA TAJANSTVENOG STRANCA: Hoće li Anina ljubavna priča imati SREĆAN kraj?
Foto: Profimedia

hrabra potraga

BILA NA LETOVANJU U BUDVI I TAMO SRELA TAJANSTVENOG STRANCA: Hoće li Anina ljubavna priča imati SREĆAN kraj?

Žena -

Ana je bila na letovanju u Budvi i tamo je upoznala izvesnog gospodina koji je ostavio veliki utisak na nju. Nažalost nije uzela nikakve podatke. Sada je rešila da stvar uzme u svoje ruke i objavila je oglase na društvenim mrežama.

"Opera traži svog sagovornika - duhovitog čoveka 40-55 godina

Da li je moguće pronaći nekog preko društvenih mreža, a da mu ne znate ime ?

Na Zapadu je kao dobar dan pronaći nekog online, a da čak niste ni progovorili sa tom osobom. Postoje grupe, aplikacije i oglasi tipa "Pogledali smo se na kasi u Starbucks-u/ u prevozu tad i tad..." Znači ljudi ni ne progovore pa se nadju preko društvenih mreža. Zato mislim da možda ima šanse da pronadjem svog sagovornika. Samo treba oglas da stigne do njega

Petka 25. juna u Budvi sam ćaskala sa jednim crnim, visokim Gospodinom (40-55 godina sa rancem, crn malo sivaksta/seda kosa, obučen u crno, mala bradica tj. neobrijan) dok je naručivao kafu za poneti u 22h kod jednog lokala pizza na parče u Starom Gradu.

Ako si ćaskao sa "operskom/ horskom" pevačicom, javi mi se u inbox, htela bih nešto da te pitam i da nastavimo razgovor o geografiji ( Bg, Fr...).

Ili ako vam je neki prijatelj bio tad u Budvi, ima tako 40-55 godina, duhovit, šarmantan, opušten, znam da opis ne pomaže mnogo ali pitajte ga molim Vas je li kojim slučajem upoznao neku devojku sa operskim glasom .

Meni se uvek dese najneverovatnije stvari tako da iako deluje nemoguće, vredi pokušati jer ipak je 21. vek i verujem da cu kad-tad pronaći svog sagovornika. Nemam šta da izgubim.", stoji u Aninoj objavi na Fejsbuku koja se uveliko deli.

Nepoznati gospodin je toliko fascinirao Anu da sada ne bi pogledala ni Bred Pita. Ana smatra da je misteriozni čovek njena prava i večna ljubav.

Komentari na mrežama su veoma pozitivni i svi navijaju da Ana pronađe svog Milovana. Jeste li vi videli Aninog Milovana?

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:16

BAŠ JE BIO LUD PROVOD NA SVADBI SAJSI MC! Reperka se popela na stolicu, pa lomila ČAŠE: E, pa, UDALA SAM SE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track