TIKTOKERKA OTKRILA DA JE DEČKO LAŽE, PA REŠILA DA SE OSVETI: U snu je izgovorio ime DRUGE DEVOJKE, a onda je saznala i OVO! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok/xbaileyhunter

nije očekivala

TIKTOKERKA OTKRILA DA JE DEČKO LAŽE, PA REŠILA DA SE OSVETI: U snu je izgovorio ime DRUGE DEVOJKE, a onda je saznala i OVO! VIDEO

Žena -

Tiktokerka Bejli Hanter ispričala je kako njen partner jedne noći u snu slučajno izgovorio ime druge devojke, te je zbog toga počela da sumnja u njegovu vernost.

Bejli Hanter
foto: Printscreen/TikTok/xbaileyhunter

- Ustajem iz kreveta i tražim je na Fejsbuku, primećujem da je udata i da ima decu, pa sam prestala da mislim o tome. Kad se ujutru probudio, pitam ga za nju i on mi kaže da je to devojka sa kojom je išao u srednju školu, ali nisam baš bila ubeđena u to - objasnila je Bejli Hanter.

Ne verujući u njegovu priču, poslala joj je poruku, a njen bizaran odgovor upalio je prvi alarm.

- Rekla mi je da gledam svoja posla, da sam luda bivša devojka, na šta sam joj napisala da nisam bivša, te da on živi u mojoj kući, plaćam mu račun za telefon i da je moj dečko.

A onda joj je sa nepoznatog broja stigla poruka u kojoj je pisalo da njen momak piše nekoj drugoj devojci.

- Pošto je njegov telefon na moje ime, uzela sam listing i videla 45-minutni poziv sa nepoznatog broja. Pitala sam ga za to, a on je odgovorio da je u pitanju greška, jer nikada nije razgovarao tako dugo - rekla je Bejli.

Bejli Hanter
foto: Printscreen/TikTok/xbaileyhunter

Zbog svega što je saznala, odlučila je da njihovu vezu stavi na pauzu i zamolila ga da joj vrati mobilni telefon, jer ga je ona plaćala, kao i da se iseli iz njene kuće.

- Rekao mi je da je već razgovarao sa policajcem o tome i da neće da mi vrati telefon, jer mu ne mogu ništa. Možda nisam mogla da ga vratim, pa sam prijavila da je ukraden i sad ni on ne može da ga koristi - priča devojka.

Nakon toga, Bejlin bivši dečko trebalo je da dođe po svoje stvari, ali pošto se nikada nije pojavio, ona ih je prodala, zajedno sa njegovim automobilom, kako bi nadoknadila štetu telefonskom operateru.

Na kraju ona je zaključila da joj nije važno da li ju je stvarno varao ili je samo lagao.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:27

ZUBAR POKAZAO KOLIKO PASTE JE STVARNO POTREBNO ZA PRANJE ZUBA! Doktor postao HIT na TikToku, a video pregledalo 700.000 LJUDI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track