DALA 25.000 DINARA ZA FARBANJE, PA IZ SALONA IZAŠLA U SUZAMA: Više puta pokazala frizerki šta želi, a na kraju dobila OVO! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok/ ashambles

ovo nije očekivala

DALA 25.000 DINARA ZA FARBANJE, PA IZ SALONA IZAŠLA U SUZAMA: Više puta pokazala frizerki šta želi, a na kraju dobila OVO! VIDEO

Žena -

Devojka po imenu Ejmi podelila je na društvenoj mreži TikTok svoje iskustvo kada je jedan frizerski salon u pitanju. Naime, ona je kod frizera otišla po preporuci, a kako kaže, salon je na internetu ocenjen sa pet zvezdica, pa nije imala nikakav strah da će nešto poći po zlu.

Devojka je frizerki pokazala fotografiju frizure kakvu želi i to više puta kako bi frizerka bila sigurna u svaki sledeći korak koji bi trebalo da napravi.

- Ako se ne smejem, plakaću. Ovu katastrofu na glavi platila sam 250 dolara- ispričala je Ejmi.

Umesto željenih plavih pramenovama, Ejmi je dobila pramneove u različitim nijansama crvene boje i to platila 25.000 dinara.

Ejmi
foto: Printscreen/TikTok/ ashambles

Ejmi je otkrila da je frizerka želela da ponovo prefarba njenu kosu, ali da je ona to odbila.

- Stvarno nisam imala snage da sedim tamo znajući da neće uraditi ništa. Izašla sam uplakana iz salona i uputila se kući. Sačekaću da prođe određen period od farbanja, pa ću otići u drugi salon - zaključila je Ejmi.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:00

MIKI SE OŽENIO, A NADEŽDA PUSTILA GLAS! Đuričićeva bivša otpevala romantičnu baladu i dirnula sve u SRCE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track