Najnovije vesti

SJAJAN POKLON ZA POLAZAK U NOVE RADNE POBEDE: Pametni sat za samo 2.800 dinara!
Foto: Profimedia

SJAJAN POKLON ZA POLAZAK U NOVE RADNE POBEDE: Pametni sat za samo 2.800 dinara!

Žena

Svakog septembra imamo imamo istu situaciju: deca se vraćaju (ili kreću) u škole, studenti na fakultete, godišnji odmori su završeni i zaposleni se vraćaju u svoje kancelarije. Osećaj koji imamo je zajednički za sve: uzbuđenje za započinjanje novih radnih pobeda i obećanje sebi da će ova godina biti najbolja do sada, što se tiče posla i uspeha. Obeležite ovaj svečani trenutak i poklonite svom detetu, sebi ili nekoj dragoj osobi praktičan poklon, kao što je pametni sat.

Pored toga što ćete se osećati ispunjeno kada predate pametni sat dragoj osobi, ovim potezom ćete im i olakšati obavljanje svakodnevnih aktivnosti! Kako?

Zahvaljujući svom čipu i programu pružaju mnoštvo mogućnosti – preko bluetooth-a se povezuju sa telefonom oslobađajući vam ruke prilikom odlaska u prodavnicu, na primer, ili prilikom obavljanja fizičke aktivnosti, i sl. Za telefonom nećete morati da posežete, a imaćete i uvid u pređene korake, kvalitet sna, da li ste uneli dovoljno tečnosti... Sa vašim mališanom ćete moći da budete u kontaktu a da ne moraju da nose mobilne telefone u školu. Ukratko, pametni sat je od koristi svima – od 7 do 107 godina.

Iako oni zahtevaju malo dublji džep, sada imate priliku da ga priuštite zahvaljujući ovom fantastičnom sniženju – možete biti vaš za samo 2.800 dinara!

Hangar, sat
foto: Promo

Sat moderdnog dizajna sa reljefnom koronom (obručem), sa kamerom na vrhu, možete koristiti u kombinaciji sa telefonom, gde primate sve notifikacije i pozive na sat, a može biti i kao zasebni telefon, jer ima svoj slot za SIM i SD karticu do 32 gb. Podržava sve operativne mreže!

Specifikacije su sledeće:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja