OPREZNO SA HLAĐENJEM I GREJANJEM: Kako da hladan/topao vazduh uvek duva gde želite?
Foto: Promo

OPREZNO SA HLAĐENJEM I GREJANJEM: Kako da hladan/topao vazduh uvek duva gde želite?

Žena -

U slučaju da je napolju jako toplo i klima u prostoriji u kojoj boravite duva u vas direktno većinu dana, lako se možete ukočiti i prehladiti. A nije naročito dobro ni kada topao vazduh dugo duva u vas. A ovih večeri je neretko koristimo da se malo ugrejemo. Možete jednako dobro ohladiti ili ugrejati prostoriju, a da klima ne duva direktno u vas zahvaljujući USMERIVAČU VAZDUHA!

Krilo koje usmerava vazduh koji duva iz klime je genijalno rešenje! Iako svaka klima na sebi već ima krila, ona su poprilično razdvojena i kratka, pa nisu uvek dovoljna da biste uspešno izbegli duvanje vazduha direktno u vas. Od hladnog vazduha se možete ukočiti, od pretoplog će vam se osušiti grlo, nos, oči, a to će stvoriti pogodno tle za viruse i bakterije. Zato, izbegnite u oba slučaja da duva direktno u vas.

Odlično je ne samo za sobe, već i za kancelarije, naročito one manje.

***Montira se izuzetno lako i veoma brzo, a sad je na AKCIJI – SAMO 1.790 din pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!***

hangar
foto: Promo
hangar
foto: Promo

Osnovna dužina krila je 50cm, a može i dodatno da se izvuku krila sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

***Iskoristite AKCIJU i poručite krilo za usmeravanje vazduha iz klime po SUPER CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track