ZAMISLI DA TI BRAČNI ŽIVOT OVAKO POČNE Htela savršene fotke sa MEDENOG MESECA, pa doživela BLAM, nasmejala 22 MILIONA ljudi! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok/ maddymjewell

nije mislila na to

ZAMISLI DA TI BRAČNI ŽIVOT OVAKO POČNE Htela savršene fotke sa MEDENOG MESECA, pa doživela BLAM, nasmejala 22 MILIONA ljudi! VIDEO

Žena -

Medi se nadala da će imati savršene fotke sa medenog meseca, te je pomno je birala autfite u kojima je uživala na odmoru na Maldivima, ali je ipak nasmejala je millione svojim izborom odeće u kojoj je vozila bicikl.

Sveže udata Medi iz Teksasa pokazala je svoju dugu žutu haljinu u stilu košulje dok je stajala, a potom je podelila perspektivu supruga koji je iza nje vozio bicikl. Naime, haljina se nadula zbog vetra pa joj, najblaže rečeno, nije pristajala.

"Godinama sam ga učila kako da fotka moje autfite, a onda sam postala viralna jer sam izgledala kao Mišelinkov čovek na biciklu", našalila se Madi čiji je video pregledan više od 22 miliona puta.

Korisnici ove društvene mreže u komentarima nisu krili koliko ih je njen gaf sa izborom odeće nasmejao.

"Neću lagati, dugo se nisam ovako nasmejala", "Mislila sam da nosiš odelo sumo rvača", "Nikad se ne bih oporavila od ovoga", "Zamisli da ti bračni život ovako počne", "Kako nije pao s bicikla, ja bih umro od smijeha", pisali su.

Kurir.rs/A.A

Bonus video:

00:15

DARKO LAZIĆ KUPIO BARBARI POSEBAN POKLON: Pevačica nije krila koliko je SREĆNA, ovo im je upotpunilo ODNOS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track