DEVOJKA (20) STAVILA BOTOKS I ŠOKIRALA SVE! Pokazala razliku, pratioci joj poručili da izgleda 10 GODINA STARIJE! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

šokirala

DEVOJKA (20) STAVILA BOTOKS I ŠOKIRALA SVE! Pokazala razliku, pratioci joj poručili da izgleda 10 GODINA STARIJE! (VIDEO)

Žena -

Dvadesetogodišnja Kersi Tobin odlučila je da se podvrgne tretmanu botoksa kako bi "ispeglala" bore na čelu, a svojim postupkom šokirala je mnoge na TikToku.

Kersi Tobin
foto: Pritnscreen

Naime, ona je snimila video u kome pokazuje kako čelo izgleda pre i posle tretmana, a po njenom mišljenju, očita razlika, kako kaže, učinila ju je srećnjom.

Međutim, s njom se ne slaže većina onih koji su videli njen video snimak.

Kersi Tobin
foto: Pritnscreen

Na slikama se jasno vidi gde je Kersi mogla da napravi mimiku na čelu, a gde joj je čelo potpuno zategnuto.

Mnogi su joj u kometarima pisali da im nakon injekcija botoksa izgleda starije.

- Brzo si se pretvorila iz 20-godišnjakinje u 30-godišnjakinju - napisao je jedan momak, dok je druga osoba rekla da ne razume zašto se ljudi žele da se reše svojih emocija koje pokazuju mimikom lica, odnosno podizanjem obrva, mrštenjem.

@cezza_t

My Botox journey, done with the best @sebastianroseaesthetics ##botox ##beforeandafter ##aesthetic ##babybotox ##fillers ##antiaging ##prevention

♬ Beggin' - Måneskin

- Lice bi trebalo da se pomera, da postoje facijalne ekspresije, a ne da bude ovako zategnuto - napisao je jedan od Kersinih pratilaca u kometarima.

Mišljenja o novom izgledu ove devojke su podeljena, pa su još neke devojke njenih godina podržale botoksiranje i rekle da i same odlaze na ovakve tretmane.

Kersi Tobin
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

58:54

MAJKE I SNAJKE S02E01 - Raša prosuo SNAJKIN RUČAK! U studiju nastao HAOS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track