TINEJDŽERKA (16) KAŽNJENA ZBOG PONAŠANJA PREMA ČISTAČICI: Htela da joj namesti OTKAZ, a onda je otac saznao i NAREDIO da uradi OVO
Foto: Shutterstock

TINEJDŽERKA (16) KAŽNJENA ZBOG PONAŠANJA PREMA ČISTAČICI: Htela da joj namesti OTKAZ, a onda je otac saznao i NAREDIO da uradi OVO

Žena -

Tinejdžerka je počela da naziva čistačicu pogrdnim imenima, ali sve je eskaliralo kada ju je optužila za krađu telefona.

kućna pomoćnica
foto: Profimedia

Odluke roditelja često mogu ida izazovu burnu raspravu u porodicu, ali i na društvenim mrežama. Tako je kazna jednog oca za njegovu ćerku izazvala raspravu, gde su mnogi govorili da je u pravu što je bio strog, dok su mu drugi ipak smatrali da je preterao.

Otac je objasnio da je njegova 16-godišnja ćerka bila vrlo bezobrazna prema drugim ljudima, komentarisala je njihov izgled, a sumnja da je to možda uticaj nove grupe prijatelja u školi, kako prenosi "Mirror".

Kaže kako je čistačica koju zapošljavaju u kući bila na udaru grubih primedbi njegove ćerke, sa komentarima o njenoj kosi i odeći, pa čak i nazivajući je "uvredljivim imenima poput prljavom i odvratnom".

Na dan kad je devojka trebalo da prisustvuje zabavi, čistačica ga je obavestila da ju je ponovno nazvala "prljavom", a on je odbio da pusti ćerku da izađe jer je optužila čistačicu da je "lažljivica".

Tinejdžer, depresija, ljutnja, svađa, ocena
foto: Profimedia

Sve je eskaliralo nekoliko dana kasnije kad je ćerka rekla ocu da ne može da pronađe svoj ajfon, a kad je nazvao njen broj pronašli su ga u torbi čistačice. Čistačica se rasplakala i rekla da nema pojma kako je telefon stigao tamo, a kad je otac proverio njihove kućne kamere, video je svoju ćerku kako telefon stavlja u torbu.

Besan i ljut, čistačici je dao slobodan dan i rekao svojoj kćeri da je "ono što je uradila bilo nemoralno i uvredljivo", a kako bi kaznio svoju naslednicu, rekao joj je da će morati da prespava u dvorištu, a uprkos tome što je rekla da je "germofob", odnosno osoba koja se boji bakterija i nečistoće.

"Plakala je i preklinjala me da ne spava sa prljavštinom, insektima i na vrućini. Odbio sam da se raspravljam o tome ili bih je ostavio dve noći. Supruga je rekla da bi trebalo da popustim, ali rekao sam da nije u redu nazivati ​​ljude prljavim i optuživati ​​ih za krađu i nastavio sa kažnjavanjem", napisao je otac na Redditu pa pitao druge korisnike za mišljenje.

“Naterao bih je da radi posao kućne pomoćnice dve nedelje, ali bih platio kućnoj pomoćnici za posao. U pravu ste što ste bili strogi i odlučili da je prizemite”, komentarisao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica nije složila: “Ozbiljno?! Zaključavanje deteta u dvorište nije humana kazna. To je uvredljivo i okrutno, a reći da je kazna prikladna jer je germofob je psihološki uvredljivo.”

majka i ćerka, majka, ćerka, zabrinutost
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:28

DELIJE BURNO POZDRAVILE ERONA VAJTA: Pogledajte atmosferu u Pioniru uoči derbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track