VOLIM DA SE DRUŽIMO, ALI IMA 190 KG: Ženu na dejt pozvao gojazan muškarac, a ona BESNI zbog njegovog tela, pa zatražila SAVET
Foto: Profimedia

ISPOVEST

VOLIM DA SE DRUŽIMO, ALI IMA 190 KG: Ženu na dejt pozvao gojazan muškarac, a ona BESNI zbog njegovog tela, pa zatražila SAVET

Žena -

Anonimna majka iz Velike Britanije ne zna da li je ispravno izaći na dejt sa svojim dugogodišnjim prijateljem koji je fizički ne privlači jer ima 190 kilograma, ali voli da provodi vreme s njim.

Ona je dodala i kako ga jednom skoro poljubila, ali da je tada bila pod uticajem alkohola. Rekla je i kako ne zna traži li samo utehu nakon razvoda ili stvarno želi izlazak sa njim.

- Poznajem ga oko 10 godina, ali u poslednjih godinu dana postali smo jako dobri prijatelji. On je jako ljubazan i uživam da provodim vreme s njim. Osećam se opušteno u njegovom društvu. Ipak, zabrinuta sam za njegovo zdravlje jer je pretereno gojazan - ispričala je.

Debela Žena, Debeo muškarac
foto: Profimedia

Dodala je i kako je sigurna da on želi na dejt s njom, ali ne zna da li bi to bilo ispravno od nje jer je fizički ne privlači. Ispričala je i kako je jednom osetila čudan bes jer je njemu izvirio stomak iz košulje.

- Pitala sam se kako je mogao da dopusti sebi da dođe u to stanje. Pretpostavljam da je ovo samo dodatni dokaz da ga moram pustiti - napisala je.

Brojni korisnici su je kritikovali u komentarima i rekli da nije lepo što se igra s nečijim emocijama.

- Ako ga ne smatraš privlačnim, zašto bi izlazila s njim? Jeste li ga ikada hteli dok ste bili trezni? On vam je samo dobar prijatelj s kojim volite da provodite vreme - bio je jedan komentar.

par, veza, dejt, prvi dejt, sastanak
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Mumsnet

Bonus video:

06:15

POTRESNA ISPOVEST OLIVERE BALAŠEVIĆ: Sa suzama govorila o detinjstvu, životu sa Đoletom i novoj knjizi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja