NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA: Jedina jelka koja se dobija u kompletu SA UKRASIMA u crvenoj boji!
Foto: Promo

NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA: Jedina jelka koja se dobija u kompletu SA UKRASIMA u crvenoj boji!

Žena -

Decembar je i praznici su taaako blizu! Ako još uvek niste dekorisali kuću/stan ili radni prostor, pravo je vreme! I znate li šta je sjajno? Što, ako nemate jelku od prethodnih godina, ne morate posebno da kupujete jelku, posebno ukrase. OVDE možete sve da nabavite u kompletu što, kada se sve sabere, izađe neuporedivo povoljnije nego da ste kupovali zasebno!

Ovo je možda i jedina jelka koja se kupuje sa ukrasima u pakovanju! A ukrasi su tako božanstveni: dominira jarko crvena boja i ima ih raznih: lampiona, paketića, čestitkica i brojnih drugih. Fenomalnano je to što se dobijaju i sijaličice i vrh za jelku u obliku zvezde.

Znate li gde možete da je kupite i to u dve veličine (120 cm i 150 cm)? Možete i online OVDE, a možete i da pozovete na 011/6 888 999, kako vam je lakše.

Pogledajte je samo kako izgleda kada se okiti svim ukrasima iz pakovanja:

Hangar
foto: Promo

Vrlo je raskošna, grane su joj guste i široke, a postolje na kojem stoji je metalno. S toga, čvrsta je i stabilna. Izgledaće jako lepo u koji god kutak da je smestite, a oni koji će posebno uživati u njenom kićenju zasigurno su najmlađi.

Ne propustite priliku da o istom trošku kupite i jelku i ukrase – poručite već danas OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

***Količine su ograničene.***

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track