OTPUTOVALA SA NEPOZNATIM MOMKOM NAKON NEDELJU DANA DOPISIVANJA: Provela se kao nikad u životu, a onda joj je priznao OVO! (VIDEO)
Foto: Profimedia

KAŽE DA SU ODMAH KLIKNULI

OTPUTOVALA SA NEPOZNATIM MOMKOM NAKON NEDELJU DANA DOPISIVANJA: Provela se kao nikad u životu, a onda joj je priznao OVO! (VIDEO)

Žena -

Ebi Gagnepein, studentkinja iz Mičigena, upoznala je jednog mladića na Tinderu, sa kojim je ubrzo počela da se dopisuje.

Dopisivanje je trajalo nedelju dana, a on ju je već pitao da li želi sa njim na jedno putovanje, u Meksiko. Iako je bila malo skeptična, jer su se tek upoznali, Ebi je pristala, kupila je kartu, spremila kofer i otputovala, prenosi "The Sun".

Kako je objasnila, odmah su "kliknuli" i narednih nekoliko dana proveli su kao pravi dugogodišnji par. Uživali su na bazenu, plaži, plovidbi brodom, u izlascima... Sve je bilo romantično i napeto, ali stvari su se naglo preokrenule čim su se vratili kući.

kofer, stvari, putovanje
foto: Shutterstock

Naime, kako je otkrila, mladić joj se zahvalio što je putovala s njim, ali on ipak misli da "ovo među njima neće funkcionisati".

Ebi je celu priču podelila na TikToku i dok su je neki tešili zbog slomljenog srca, mnogi su joj pisali da je to pšto je uradila vrlo rizično, te da je imala sreće što je sve zapravo prošlo tako dobro.

- Barem još imaš sve organe - napisao je neko u komentaru.

- To putovanje je moglo da se završiti kobno po tebe - nadovezao se drugi korisnik.

Devojka jeodgovorila da su njih dvoje ostali prijatelji i da nema potrebe da ljudi pišu ružne komentare o njemu.

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

08:17

IZNENAĐENJE ZA NELETA KARAJLIĆA: Sin prelepim rečima zamalo rasplakao oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track