JA SAM ŽENA ZAROBLJENA U TELU DETETA: Ne mogu da nađem dečka, muvaju me ČUDACI, samo zbog ove POTRESNE stvari! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/TLC

suočila se sa posledicama bolesti

JA SAM ŽENA ZAROBLJENA U TELU DETETA: Ne mogu da nađem dečka, muvaju me ČUDACI, samo zbog ove POTRESNE stvari! (FOTO, VIDEO)

Žena -

Sa samo šest meseci, Šona iz Pitsburga u Pensilvaniji bila je na hemoterapiji. Nuspojava njene retke dijagnoze bila je usporen rast.

Ona je u jednom rijaliti programu otkrila da zbog posledica te retke bolesti izgleda kao osmogodišnja devojčica otkrila koliko joj to otežava svakodnevni život.

Šona Rej
foto: Printscreen/Youtube/TLC

U novoj TLC seriji "Ja sam Šona Rej", ona govori o svom životu i borbi da izgleda kao odrasla osoba.

Njen rast je zaustavljen kao posledica tumora mozga koji joj je otkriven kada je bila beba. Sada je visoka 116 cm pa je često pogrešno smatraju detetom jer je to prosečba visina osmogodišnjeg deteta.

Šona Rej
foto: Printscreen/Youtube/TLC

- Kad me pogledate, pomislili biste da sam samo obična devojčica, da radim sve one normalne stvari za devojčice, koje inače rade sa svojom, zabavnom, blesavom porodicom. Ali istina je da ja nisam devojčica. Ja sam žena, 22-godišnja žena zaglavljena u telu osmogodišnjeg deteta - dodaje u najavi emisije.

Ona je imala samo šest meseci kada joj je dijagnostikovan redak oblik tumora mozga, zbog čega je bila podvrgnuta hemioterapiji. To je ostavilo posledice na njen rast, a u emisiji Šona prikazuje svoje pokušaje da uđe u bar, tetovira se, vežba u teretani, a na na svakom koraku ljudi misle da je dete.

Šona Rej
foto: Printscreen/Youtube/TLC

To što izgleda kao dete otežava joj i pronalaženje parntera.

"Sama sam. Privlačim samo čudake, kretene i idiote. Strašno je ići na sastanke, ali moraš da rizikuješ da bi našao sreću".

Njena mama kaže da joj je veoma teško da gleda Šonu dok se bori sa punoletstvom i kako proživljava sve to.

"Osećam se gotovo krivom što ovo mora da prolazi do kraja života. Dakle, sve što mogu da uradim je da je zaštitim".

Šona Rej
foto: Printscreen/Youtube/TLC

Sa druge strane, Šona smatra da je roditelji previše zaštitinički nastrojeni, a ona želi da bude nezavisnija.

- Želim da budem nezavisnija jer ne mogu da odem nigde, a da oni ne postavljaju pitanja - dodala je Šona i rekla da će ovo biti njena godina, prenosi Daily mail.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Jedna je Jovana! Voditeljka sva u crvenom, zapevala u studiju, a kad je raširila noge svi pali u trans!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track