IMAO JE 609 KG I BIO JE NAJDEBLJI TINEJDŽER: Srušili su kuću i VILJUŠKAREM ga prevezli u bolnicu! Smršao je 546 KG i ima 63 KG
Foto: printsceen

evo kako izgleda

IMAO JE 609 KG I BIO JE NAJDEBLJI TINEJDŽER: Srušili su kuću i VILJUŠKAREM ga prevezli u bolnicu! Smršao je 546 KG i ima 63 KG

Žena -

Najdeblji tinejdžer na svetu sa samo 17 godina imao je neverovatnih 609 kilograma, a iz kuće su morali da ga iznesu na viljuškaru.

Snimak na kome Kaleda Mohsena Al Šerija iz Saudijske Arabije na viljuškaru iznose iz kuće bio je viralan 2013. godine. Kako bi ga izneli iz kuće morali su da sruše deo kuće iz koje nije izašao dve i po godine!

Potom su ga kamionom prevezli do bolnice, pa je potom avionom prebačen u bolnicu u Rijadu. Tadašnji ministar zdravlja dr Abdulah al Rabea izjavio je tadašnji kralj Abdulah naredio da se tinejdžer spase kako bi to bio "humanitarni potez". Angažovali su se svi lekari kako bi pomogli tinejdžeru - oko 30 lekara radilo je na tome da Kaleda nauče zdravoj ishrani i da ga naviknu da vežba. U međuvremenu, kretao se u kolicima i redovno išao na fizikalne terapije.

Do danas je, kako prenose mediji, izgubio 546 kilograma, a pre pet godina je po prvi put mogao da prošeta bez hodalice i živi normalnim životom. Potom je jauara 2018. godine usledila operacija odstranjivanja viška kože, a danas ima 29 godina i ima oko 63,5 kilograma.

kurir.rs

Bonus video:

01:24

KLINAC BEZ PROBLEMA OBARA STARIJE OD SEBE! Prirodan talenat za sumo rvanje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track