UŠUŠKAJTE SE: Moderni kaputi koje nećete skidati sve do proleća
Foto: Shutterstock

dva popularna modela koja će vam savršeno odgovarati

UŠUŠKAJTE SE: Moderni kaputi koje nećete skidati sve do proleća

Žena -

Niske temperature uveliko su nas opomenule da mislimo o odeći u kojoj se nećemo smrzavati. Ovaj put reč je o kaputima, i to o dva modela koja su, osim klasičnog kaputa, najviše tražena.

kaput, moda
foto: Profimedia

Mekano i čupavo

Bunde i kaputići od veštačkog krzna neizostavni su deo zimskih modnih kombinacija. Praktični su, prijatni i topli i u njima smo tako fino ušuškani da smo spremni na sve izazove koje donose dani pred nama. Volimo ih u svim bojama i dužinama, a nema te situacije u kojoj neće izgledati sjajno - od šetnje gradom do glamuroznog izlaska. Posebno se ističu oni koje nazivamo tedi, jer teksturom podsećaju na medvediće s kojima smo se igrali kao deca. Kako stoje stvari, ovi kaputi još dugo neće iza}i iz mode i svake nove hladne sezone nas čekaju u novim varijantama, bojama, krojevima koji će odgovarati svakom stilu.

* S kapuljačom za opušteniji izgled ili s elegantnim reverom za elegantni stajling, čupave kapute nije teško pronaći, a nose se oni predimenzioniranog kroja ili pak neodoljivih jarkih boja kao što su zelena, žuta, lila, plava...

kaput, moda
foto: Profimedia

* Bundice s velikom kragnom u retro stilu odlično idu uz pantalone širih nogavica i visokog struka, kao i uz one od somota ili džinsa. Takođe se sjajno slažu i sa dugačkim haljinama sa zanimljivim printom.

* Predimenzionirani model je mudra investicija jer se može isfurati uz svaki tip odeće i obuće - od štikli do masivnih gležnjača i patika.

kaput, moda
foto: Shutterstock

Dugački prošiveni kaputi Važno mesto među omiljenim komadima u hladnijem delu godine imaju i dugačke tople jakne. Najčešće su napunjeni perjem, koje im najbolje daje onaj pravi "puf" izgled. Njihova ponuda je takođe šarenolika, pa svako može da pronađe onaj koji mu najviše odgovara - od popularnih oversajz jakni do ženstvenijih modela s kaišem oko struka, sa kapuljačom ili bez nje, pa i onih koji su prošiveni na različite načine, što im daje specifičnu šaru. Tu su i razne boje i dužine, kao i različita punjenja. Vaše je samo da izaberete kaput koji vam najviše odgovara i da ne brinete za niske temperature koje su nam stigle.

I još nešto važno za kraj

Modna industrija se poslednjih godina okrenula borbi za prava životinja, pa neka i vaš izbor, kakav god model izabrali, bude veštačko krzno.

kaput, moda
foto: Shutterstock

Kurir.rs/Lena/N.B.

Bonus video:

05:25

MILI ČOLIĆ PROKOMENTARISAO ODNOS DUŠKA I JELENE! Da li će doći do razvoda i kako posle skandala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track