REVIJA SUZANE PERIĆ NA EXPO DUBAI 2020: 20 najlepših haljina za publiku Bliskog istoka i Azije! (FOTO)
Foto: Shutterstock, Ana Paunković

ponos

REVIJA SUZANE PERIĆ NA EXPO DUBAI 2020: 20 najlepših haljina za publiku Bliskog istoka i Azije! (FOTO)

Žena -

Na početku druge polovine najznačajnije turističko-privredne manifestacije na globalnom nivou, EXPO Dubai 2020, priznata dizajnerka Suzana Perić će predstaviti kreativnost i modu Srbije.

Suzana Perić
foto: Lazar Balaban

Na reviji koja se organizuje u Nedelji globalnih ciljeva, a uz podršku Sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije i nacionalne platforme "Srbija Stvara" Vlade Republike Srbije, Suzana Perić prikazaće 20 jedinstvenih kreacija koje čine retrospektivu dve decenije njenog rada.

Suzana Perić
foto: Privatna Arhiva

Ovom fashion & beauty performansu podršku će dati i dr Maja Jevđević, koja će damama predstaviti najnovija dostignuća estetske i korektivne hirurgije

Suzana Perić
foto: Privatna Arhiva

Suzana Perić u Dubai odlazi u dvostrukoj ulozi, kao modna dizajnerka koja predstavlja modu Srbije i kao predsednica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije, a sa ostalim damama iz naše delegacije imaće niz aktivnosti sa ciljem trasiranja puta našim preduzetnicima na tržišta Bliskog istoka i Azije.

Suzana Perić
foto: Lazar Balaban

Fashion & beauty performans u organizaciju “Serbia Fashion Week”-a počinje revijom Suzane Perić 19. januara u 18 časova u Paviljonu Srbije na EXPO Dubai 2020.

- Ponosna sam što imam tu čast da predstavljam modu Srbije na tako značajnoj globalnoj manifestaciji kakva je EXPO Dubai 2020. U isto vreme, to za mene predstavlja i veliku odgovornost, tako da sam sa timom svojih saradnika odabrala i pripremila 20 najlepših haljina koje sam kreirala od početka karijere do danas, a koje ću prikazati na reviji na EXPO Dubai 2020 - rekla nam je Suzana Perić, neposredno pred polazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Suzana Perić
foto: Lazar Balaban

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:37

PONOVO RADI BIOSKOP! Bojan Perić filmove gleda ležeći, a KURIR TELEVIZIJA sve to snimila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track