ŽENA JE U ŠOLJU SIPALA SASTOJAK IZ KUHINJE, A REZULTAT JE ZAPANJUJUĆ: Jeftin trik da se rešite tvrdokornih mrlja iz toaleta
Foto: Profimedia

KORISNO

ŽENA JE U ŠOLJU SIPALA SASTOJAK IZ KUHINJE, A REZULTAT JE ZAPANJUJUĆ: Jeftin trik da se rešite tvrdokornih mrlja iz toaleta

Žena -

Na popularnoj Fejsbuk grupi "Mums Who Clean" jedna od članica iz Australije podelila je trik za čišćenje toaleta od tvrdokornih mrlja, i to samo uz pomoć jednog proizvoda koji se inače koristi za kuhinju, preneo je Daily Mail.

U pitanju je limunska kiselina, koja je korisnija nego što smo mislili.

– Mrzim da čistim toalet. Dve posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u WC šolji devet sati rešiće celu stvar. Najteži deo procesa je paziti da se toalet ne koristi u tih devet sati. Htela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je članica pomenute grupe po imenu Loren u svojoj objavi.

limun
foto: Shutterstock

Drugi članovi grupe ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje oni koriste čudotvornu limunsku kiselinu. – Koristim limunsku kiselinu na dnevnoj bazi za čišćenje toaleta, ali odlična je jer nema hemikalija, pa je bezbednije za decu – prokomentarisala je jedna majka. – Limunska kiselina je najbolja! Odlična za toalete – složila se druga korisnica.

Bonus video:

01:07

ISEKLA JE LIMUN I POMEŠALA SA SOLJU: Godinama se STIDELA svoje kose, a onda je uz OVU smesu u tren rešila sve svoje probleme (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track