KADA ŽELITE LUKSUZ I KVALITET: Hoteli iz ovog lanca su nadaleko poznati po najboljem
Foto: Promo

KADA ŽELITE LUKSUZ I KVALITET: Hoteli iz ovog lanca su nadaleko poznati po najboljem

Žena -

Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz prošlost grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

1A travel
foto: Promo

Kombinacija prirode, doživljaja i raznolikosti, čini Antaliju pravim biserom Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Ležerno se pružajući po turskoj rivijeri, postala je jedan od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta.

1A travel
foto: Promo

Delphin Palace Resort Hotel 5* nalazi se u Lari, Antalija, na svojoj plaži, svega 15km udaljen od starog grada i oko 10km udaljen od aerodroma. Pored velelepne osmospratne zgrade, sa 487 standardnih soba i još 70 smeštajnih jedinica drugih tipova, hotel čini prostranstvo od 40.000m². Pored standardnih soba, na raspolaganju su porodične sobe, apartmani i sobe za osobe sa invaliditetom.

1A travel
foto: Promo

Sve standardne sobe u hotelu opremljene su mini barom (koji se dnevno dopunjava vodom, sokovima i pivom), LED TV sa muzičkim kanalima, ketlerom za čaj i kafu, centralnom klimom, luksuznim kupatilom sa kadom, fenom, sefom, balkonom i Wi-Fi internetom, a na podu sobe je laminat. Pušenje nije dozvoljeno u sobama, kao ni u ostalim javnim prostorijama.

1A travel
foto: Promo

Delphin Palace Resort Hotel 5* ima sopstvenu peščanu plažu, koja nosi plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani i dušeci su naravno, besplatni za goste hotela. Za ljubitelje plivanja u bazenima, pravi raj je ovaj hotel sa dva velika otvorena bazena sa toboganima, dva dečija bazena i jednim relax bazenom. Za zabavu se brine animatorski tim, i to preko dana, ali i u toku večeri. Gostima je na raspolaganju bioskop, diskoteka, ali i brojne sportske aktivnosti, rekreativnog tipa: odbojka na plaži, fitnes centar, stoni tenis, aerobik, pikado, tenis, vaterpolo, step, gimnastika u vodi i tereni za odbojku.

1A travel
foto: Promo

Za one kojima je više do lagane zabave i koji imaju potrebu da odmarajući telo, odmore i misli, hotel nudi mogućnost posete Spa centru, gde uz opuštanje u sauni, turskom kupatilu ili parnom kupatilu, gosti hotela mogu odlutati gde požele. Tretmani lica i tela, masaže i đakuzi, takođe su na raspolaganju uz određenu nadoknadu.

1A travel
foto: Promo

Najslađe ostavljamo za kraj. Turska je poznata po brojnim delicijama i uživanje u njima je poseban deo odmora i segment turizma. Delphin Palace Resort Hotel 5* pored glavnog restorana, u kojem se po principu samoposluživanja, uz izbor više jela po pravilima hotela, služe doručak, kasni doručak, ručak i večera, ima i čak 7 a la carte restorana - Ottoman, Blue Fish, Dolce Vita, Pekin, Dragon, Helen i Margarita, koji pokrivaju veliki broj svetskih kuhinja i omogućavaju uživanje u gastronomskim aspektima odmora. Korišćenje ovih restorana, jednom u toku boravka, bez nadoknade, uz prethodnu rezervaciju, dozvoljeno je samo starijima od 15 godina, ali je za njih zato tu mini klub, mini disko, dečiji bioskop, dečiji bazeni, igralište i luna park.

1A travel
foto: Promo

Hotel ima i diskoteku i 7 barova takođe. Ko zakasni na večeru, u jednom od barova, „Snack Bar“-u može se poslužiti ponoćnom užinom, koja spada u koncept. Uključene su takođe i užine, kolači, topli napici, turske palačinke i lokalana bezalkoholna i alkoholna pića. Dostupni su i vegetarijanski, dečiji i meni za dijabetičare.

1A travel
foto: Promo

Za ostale hotele na istoj destinaciji, možete se informisati na našem zvaničnom sajtu agencije „1A Travel“ . Osim ponude za Antalijsku regiju, tamo ćete pronaći i pregršt primamljivih ponuda za Bodrum , kao i za letovanje u Egiptu . Naravno, tu je i call centar 011 655 78 00 za dodatne informacije, pitanja i rezervacije. Imajte u vidu da je moguće napraviti i online rezervaciju putem našeg sajta, a time uštedeti sebi vreme i završiti veliki posao iz svog doma.

1 / 11 Foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja