16:46

Astrolog Ružica Kralj objasnila je da se prava ljubav pronalazi kad naučite JEDNU VAŽNU STVAR!

objasnile

SRODNU DUŠU SREŠĆETE SAMO OVAKO! Astrolog Ružica Kralj objasnila je da se PRAVA LJUBAV pronalazi kad naučite JEDNU VAŽNU STVAR!

Žena -

Ljubav je prirodna pojava. Koliko god možda želimo, ne možemo narediti, tražiti ili oduzeti ljubav. Možda imamo neke ograničene mogućnosti da mijenjamo vrijeme, ali tako štetimo čitavom ekološkom sistemu kojeg gotovo i da ne razumijemo. Slično tome, možemo upravljati i sa našim načinima zavođenja, udvaranja, ali rezultat će biti zaljubljenost, iluzija, a ne ljubav.

Ipak, ono o čemu mnogi maštaju je pronalaženje srodne duše i prave ljubavi.

Ružica Kralj, astrolog, istakla je da se prava ljubav ili srodna duša nalaze onda kada smo zadovoljni sobom i kada imamo veliki stepen duhovnosti.

Kurir televizija
foto: Kurir Televizija

- Svako ljubav traži na svoj način. Važno je da ljudi mnogo uče o svojoj duhovnosti. Kad čovek nađe svoj duhovni mir i kada je čovek srećan i smiren on može da sretne srodnu duđu - rekla je astrolog Ružica Kralj.

Psiholog Biljana Ćulafić istakla je važnost održavanja pozitivnih partnerskih odnosa.

Kurir televizija
foto: Kurir Televizija

- Partnerska relacija veoma važna i u braku. Nikada ne treba da trpi partnerski odnos ni zbog čega - rekla je Biljana Ćulafić, psiholog.

Kurir televizija
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:03

Karleuša slavi dan ljubavi: Jelenina kuća zatrpana cvećem, svi se pitaju jedno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track