ZNAK KOJI ĆE GA ODATI 100 POSTO: Ako muškarac radi OVO sa očima, onda je jako ZALJUBLJEN u vas, a obratite pažnju na jedan detalj!
Foto: Profimedia

LJUBAV

ZNAK KOJI ĆE GA ODATI 100 POSTO: Ako muškarac radi OVO sa očima, onda je jako ZALJUBLJEN u vas, a obratite pažnju na jedan detalj!

Žena -

Mnogi muškarci kada se zaljube pokušavaju da prikriju to osećanje, ali jedna stvar ih uvke odaje.

Svaki čovek ima svoje posebne navike, vrline, mane i karakteristike, samim tim se svako tokom zaljubljenosti ponaša drugačije, ali jedna stvar je zajednička za sve.

par, ljubav, praznici
foto: Profimedia

Zaljubljenost se kod svakog muškarca prvo primećuje u očima.

Zbog toga je potrebno da obratite pažnju na trajanje pogleda - ukoliko vas pogleda u oči na pet sekundi i okrene se, moguće je da ne postoji značajna zaljubljenost i potreba za bliskošću, pokazuju istraživanja.

Ukoliko pak ne skrene pogled osam sekundi ili duže, definitivno je zaljubljen!

par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Psiholog Galina Kotikova to objašnjava na sledeći način: "Fronalni deo mozga pravi analizu za sve oko sebe, izvodi zaključke, proučava, dugo gleda. Ako ga ne zanima ozbiljna veza, onda će ovo biti samo procenjivački pogled."

S druge strane, ako vas muškarac dugo gleda u oči, moguće je da misli: "Ovo je prava osoba za mene!"

par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Ipak, ako pogled luta oko vas, to može signalizovati da nije spreman na dugoročnu vezu. Zaljubljeni muškarac ne vidi mane u ženi. On jednostavno isključuje deo mozga zadužen za "ocenjivanje ljudi". Dakle, ako čovek ne kritikuje, onda se zaljubio!

Psiholog Galina Kotikova radila je na ovom istraživanju i otkrila: "On u njoj vidi najbolje, najlepše, štiti je i uopšte ne vidi nikakve nedostatke."

preljuba, prevara, par, veza, intima, ljubav
foto: Profimedia

Još neki znakovi zaljubljenosti su kada muškarac želi da vas uhvati za ruku. Od romantičnih osećanja u krvi, količina serotonina se povećava. Zbog toga ne treba da mislite - on je stidljiv i ne pokazuje emocije.

Ako mu se stvarno sviđate, zaboraviće na stidljivost.

(Kurir.rs/Sensa)

Bonus video:

01:00

LJUBAV JE LJUBAV, MA NA KOM KONTINENTU DA SE NALAZITE! Aco Pejović zapalio masu, na koncert pevača došli iz svih krajeva Amerike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track