KAD OTKRIJETE OVAJ TRIK, ČIŠĆENJE KADE BIĆE VAM UŽIVANJE: Rešićete se prljavštine i kamenca očas posla uz OVE TRI stvari (VIDEO)
Foto: Profimedia

LAKO I JEDNOSTAVNO

KAD OTKRIJETE OVAJ TRIK, ČIŠĆENJE KADE BIĆE VAM UŽIVANJE: Rešićete se prljavštine i kamenca očas posla uz OVE TRI stvari (VIDEO)

Žena -

Čišćenje kade posao je koji se mora raditi redovno, kako biste sprečili stvaranje plesni, a jedna majka otkrila je odličan trik kako to uraditi na jednostavan način koristeći samo tri proizvoda - sodu bikarbonu, sirće i deterdžent za sudove. Karolina Mekali na svom TikTok profilu podelila je video u kojem je pokazala kako očistiti kadu u nekoliko brzih koraka, a njeni savjeti oduševili su mnoge, piše Daily Mail.

Prvo što treba da uradite je da natopite tri peškira u sirće i da ih stavite preko slavine kade kako biste uklonili sve neželjene klice i prljavštinu. Zatim stavite sodu bikarbonu u odvod i zalijte šoljicom sirćeta kako biste očistili odvod od ostataka. Sirće je uobičajeni prirodni proizvod koji se koristi za ubijanje bakterija i dezinfekciju površina jer se sastoji od sirćetne kiseline, dok soda bikarbona uzrokuje otapanje prljavštine i masti u vodi, a može se koristiti i za čišćenje raznih površina i odeće. Na kraju, stavite malo sode bikarbone po celoj površini kade i dodajte deterdžent za pranje sudova preko sode bikarbone, pa mekanim sunđerom izribajte kadu. Sve dobro isperite toplom vodom, pazeći da ne ostane sapun ili pena. (Kurir.rs)

Bonus video:

00:18

Raša otkrio kako najlakše proveriti da li je meso dovoljno pečeno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track