DVA PUTA DNEVNO RADI OVO DA BI SAČUVALA SAVRŠENU LINIJU: Mnogo je zabavnije od trčanja na traci, sagorim i do 400 KALORIJA!
Foto: Printscreen Instagram

SVI OVO ŽELE!

DVA PUTA DNEVNO RADI OVO DA BI SAČUVALA SAVRŠENU LINIJU: Mnogo je zabavnije od trčanja na traci, sagorim i do 400 KALORIJA!

Žena -

Održavanje vitke linije izazov je na kome padaju mnoge devojke danas, međutim ima žena koje na neobičan način uspevaju da sačuvaju svoj savršen izgled.

Jedna od njih je i fitnes instruktorka Rut Tels koja, iako se redovno bavi sportom i pazi kakvu hranu unosi u sebe, liniju održava seksom.

- Seks dvaput dnevno je isto kao sat vremena trčanja na traci. Na taj način sagorim više od 400 kalorija, bez trčanja, na primer- kaže ova 26-godišnja lepotica.

Ova Brazilka kaže da uživa u takozvanoj "seks dijeti" jer je mnogo zabavnije nego trening u teretani, ali ne otkriva kako tačno izgleda ili koliko traje "akcija" kojom sagori 400 kalorija.

Ruti dodaje da oko dva sata dnevno traju njeni treninzi snage, da redovno jede povrće, proteine i da veoma pazi na količinu ugljenih hidrata i slatkiša koje unosi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:35

DRAMA U BARU! Zoranin dečko stigao u bar nakon vesti da je imala oralni seks sa Damirom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track