OD BUBULJICA I CRVENILA DO HOLIVUDSKOG IZGLEDA: Kada vidite OVU šokantnu transformaciju mislićete da to nije ista OSOBA!(VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

NEVEROVATNO

OD BUBULJICA I CRVENILA DO HOLIVUDSKOG IZGLEDA: Kada vidite OVU šokantnu transformaciju mislićete da to nije ista OSOBA!(VIDEO)

Žena -

TikTokerka i profesionalna šminkerka Danijel Kortland Bous objavila je na društvenoj mreži TikTok video kojim je uzburkala javnost.

Naime, TikTokerka je iskoristila svoju popularnost da pokaže da je uz pomoć šminke moguće postići holivudski izgled, kakvo god da nam je lice ili kosa.

Snimak je brzo postao viralan, a na početku videa Danijel pokazuje svoje lice bez trunke šminke i sa čupavom kosom skupljenom u labavu punđu, nakon čega pokazuje kako izgleda vešto konturisano lice sa jarkim ružom, senkom u roze i narandžastim tonovima i bujnom kosom puna volumena - sve to doprinelo je da ova Tiktokerka dobije sasvim drugačiji, atraktivniji izgled.

Očekivano, ovaj snimak oduševio je publiku na društvenim mrežama, te su se nizali komplimenti i pozitivne reakcije. "Moja ćerka me je pitala da li je ovo magija, a ja se pitam isto", "Vau, ovo je nestvarno", "Tako zapanjujuće", "Apsolutno si prekrasna", "Voleo bih da sam i ja ovako talentovana", "Otkrij mi tvoje tajne", "Ti si zapravo prelepa žena", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track