TIKTOKERKA OTKRILA TRIK ZA SAVRŠENO KREMASTI PIRE KROMPIR: Tvrdi da smo ga sve vreme POGREŠNO pravili (VIDEO)
Foto: Profimedia

JEDNOSTAVNO

TIKTOKERKA OTKRILA TRIK ZA SAVRŠENO KREMASTI PIRE KROMPIR: Tvrdi da smo ga sve vreme POGREŠNO pravili (VIDEO)

Žena -

Kremasti pire krompir je savršen prilog za mnoga jela, ali njegova priprema može biti prilično naporna usled dugog gnječenja. Međutim, tiktokerka Poli Poketsi pokazala je jednostavan trik kojim ćete uštedeti vreme, ali i energiju.

Naime, korisnica TikToka, Poli Poketsi, podelila je na društvenim mrežama svoj trik za brzu pripremu pire krompira, napisavši u opisu videa da je potreban samo jedan minut.

Jednostavan način, prema njenim rečima, ne zahteva nikakve otmene sastojke i kuhinjsku opremu – sve što vam je potrebno su skuvani krompir (po mogućnosti ravnomerno isečen), malo soli, putera, mleka i, što je možda najvažnije, mikser.

Uputsvo je, kao što je prikazano u videu, jednostavno - nakon što je oguljen krompir skuvan, dodajte veliku kašiku putera i posolite, pre nego što ga umutite električnim ručnim mikserom.

pire krompir
foto: Profimedia

Korišćenje ovog kuhinjskog uređaja umesto ručnog gnječenja krompira ne samo da će spasiti vaše bicepse od napornog treninga, već će takođe napraviti svilenkastiji i paperjastiji krajnji proizvod i uštedeti vam vreme.

Poli je zatim demonstrirala konačni rezultat - pire bez grudvica savršene teksture.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:05

ZLATA JE EKSPLOZIVNA, EKSKLUZIVNA I ZLATNA! Niko ne ostaje ravnodušan na njen šarm, a sad nam je dala RECEPT za VESEO ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track