OD VIŠKA GLAVA IPAK BOLI: Ovi modni TRIKOVI su SAVRŠENI za vešto prikrivanje ŠLAUFA oko struka
Foto: Profimedia

Sakrijte naslage na stomaku

OD VIŠKA GLAVA IPAK BOLI: Ovi modni TRIKOVI su SAVRŠENI za vešto prikrivanje ŠLAUFA oko struka

Žena -

Mnoge žene su se barem jednom našle u situaciji da su im omiljene farmerke u struku preuske i da se pojavio neželjeni višak, pogotovo posle svih ovih praznika. Evo nekoliko trikova koji mogu da pomognu da uprkos nekim malim telesnim nedostacima izgledate besprekorno...

Zaboravite uske majice

Izraženiji stomak predstavlja problem kad želite da nosite top ili uske majice. Birajte bebi-dol modele od pamuka ili lana, koje će naglasiti poprsje i skrenuti pažnju sa struka.

Online kupovina, Hangar, Odeća, Posao, Garderoba, Samopouzdanje, Ljubav i moda
foto: Promo

Pantalone bez džepova

Ne nosite pantalone koje su uske na butinama, a široke na dnu. Čak i ako ste se zaljubili u njih na prvi pogled, ne kupujte ih. Pokušajte da birate modele sa bočnim rajsferšlusom. Izbegavajte pantalone s velikim džepovima, a možete da nosite pantalone s visokim strukom.

Komotan sako

Sako, blejzer, džemper na preklop... izaberite model koji nije uzak i ne steže, a samim tim i ne ističe stomak. Ako želite da "zavarate protivnika", izaberite kopčanje do grudi, što će izgledati dodatno atraktivno.

Odeća, Sako, Garderoba, Odevanje

Pažljivo birajte materijale

Verovali ili ne, haljine, a naročito ako su od poliestera ili likre, dodatno ukrupnjavaju stomak. Pametnije je da se odlučite za dvodelnu kombinaciju - neku zgodnu majicu i suknju.

Torba čuva stomak

I modni detalji vam mogu ići na ruku u skrivanju nedostataka. Ako nosite veću torbu na ruci u predelu stomaka, to će poprilično sakriti mesto na kom se pojavio neželjeni višak kilograma.

pramenovi, plavuša, torba, moda, stil
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track