SPAVALA SAM S NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Žena nakon AFERE neodlučna! Nema nameru da ostavi supruga, a ne želi da izgubi DRUGARICU
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

SPAVALA SAM S NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Žena nakon AFERE neodlučna! Nema nameru da ostavi supruga, a ne želi da izgubi DRUGARICU

Žena -

– Imala sam aferu sa svojom najboljom prijateljicom, ali ona je umorna od toga da mi bude samo ljubavnica. Pa kako da joj kažem da nemam nameru da napustim svog muža? Ja sam žena od 32 godine, moj muž ima 34 godine i zajedno smo deset godina. Ništa nije loše s našim životom, ali učinila sam ga strastvenijim u spavaćoj sobi – napisala je jedna žena za "The Sun".

Pre tri meseca otišla je za vikend na devojačko veče njene sestre. Nije poznavala mnogo ljudi, pa je njena sestra mislila da bi bilo lepo da pozove njenu najbolju prijateljicu, d ajoj pravi društvo. Bila je toliko uzbuđena jer otkako se odselila zbog posla, gotovo se nisu videle.

mlada, deveruša, spremanje, najbolje drugarice, drugarice, prijateljice, šminkanje
foto: Profimedia

– U subotu naveče sam se mučila da budem u korak s ostatkom zabave, pa mi je prijateljica predložila da se vratimo u hotel i naručimo hranu. Čula sam je kako kuca na vrata. Mislila sam da će mi reći da je stigla hrana. Umesto toga, skinula je haljinu i zakoračila sa mnom pod tuš. Zatim se nagnula i poljubila me. Sav alkohol u našem telu sigurno nas je naveo na to dok smo međusobno istraživale tela. Bilo je neverovatno – nastavila je.

Sledećeg jutra su se samo nasmejale i rekle da se to dogodilo jer su bile pijane, ali u izlasku prošlog meseca, avantura se opet ponovila. Prijateljica sada želi da izlaze zajedno, da vidi može li ovo dovesti do nečega više.

Seks, Poljubac, žene, Orgazam, Gej, Lezbejke
foto: Shutter

Međutim, ona je udata i oseća se grozno što je prevarila svog muža. Želi da ostane s njim, jer s njim vidi budućnost, ali ne zna kako to reći svojoj prijateljici, a da je ne izgubi.

– Ako ste sigurni u svoju odluku, a zvuči kao da jeste, vreme je da delujete. Prestanite da idete u krevet sa svojom najboljom prijateljicom. Svaki put kad imate seks, navedete je na više. I budite iskreni prema onome što želite. Budite spremni da će joj možda trebati malo prostora i da joj neće biti lako vratiti se u platonsku vezu. Takođe, morate razumeti zašto ste započeli ovu aferu. Nedostaje li nešto značajnije u vašoj postojećoj vezi? – odgovorila joj je Deidra.

(Kurir.rs/Večernji list)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track