MOJ OTAC JE SPAVAO S MOJOM NAJBOLJOM DRUGARICOM, A OVAKO SAM IH RAZOTKRILA: To nije bilo NAJGORE što mi je uradila! (VIDEO)
Foto: Profimedia

POŽALILA SE NA TIKTOKU

MOJ OTAC JE SPAVAO S MOJOM NAJBOLJOM DRUGARICOM, A OVAKO SAM IH RAZOTKRILA: To nije bilo NAJGORE što mi je uradila! (VIDEO)

Žena -

Ljudi imaju potrebu na društvenim mrežama da prepričavaju svoja traumatična iskustva, da se otvore pred neznancima, a to je nedavno uradila i Outmn Ankerič, 21-godišnja devojka iz Oklahame koja na TikToku vodi svoj digitalni dnevnik.

Nažalost, nju je zadesilo teško porodično razočaranje, a stiglo je od oca koji je spavao sa njenom drugaricom. I to, u tom trenutku, najboljom.

"Zamislite to. U očevom kamionu sam pronašla omot od prezervativa, a na izletu smo bili samo on, ja i moja najbolja prijateljica", rekla je tokom snimka Ankreč, pa u razgovoru za "Džem Pres" prepričala šta je usledilo.

A nakon što je pronašla prezervativ, od prijateljice je zatražila priznanje da se upustila u odnos s njenim ocem, pri čemu je i uspela nakon što je "drugarica" u početku insistirala na tome da su se ona i otac samo družili.

Jasno, njihovo prijateljstvo tog trenutka je prekinuto, a Ankerič je dodatno pogodilo i to što se "drugarica" tim seksom hvalila na društvenim mrežama, tačnije na Instagramu.

"Nakon što sam sve sagledala retrospektivno, više nije bilo mesta šoku. Da, moja prijateljica je zavodila mog oca, on je uzvraćao flertom, pa sam otišla u sobu jer mi je bilo neprijatno", rekla je za "Džem Pres" i otkrila koliko je to uzdrmalo čitavu porodicu.

Njen video na TikToku ima preko 2 miliona pregleda, a komentari podrške ovoj devojci samo su se nizali.

(Kurir.rs/ Blic Žena)

Bonus video:

06:37

TIKTOKERKA SARA DAMJANOVIĆ PODIGLA MLADENOVAC NA NOGE: Roditelji i nastavnici ogorčeni zbog predavanja influenserke (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track