DA VAM SRCE STANE! S*KSI BRAZILKU KAO DA JE BOG OBLIKOVAO: Njene poze na pesku oduzimaju dah, a ovo su vežbe u koje se kune (FOTO)
Foto: Profimedia

au

DA VAM SRCE STANE! S*KSI BRAZILKU KAO DA JE BOG OBLIKOVAO: Njene poze na pesku oduzimaju dah, a ovo su vežbe u koje se kune (FOTO)

Žena -

Nekadašnji Viktorijin anđeo, 37- godišnja Brazilka Izabel Gular, još jednom je pokazala zašto je godinama bila jedan od najtraženijih modela.

Na peščanoj plaži u Rio de Žaneiru nije uspela da prođe ispod radara, gde je oduševila izdanjem u izazovnom crnom kupaćem kostimu.

Izabela Gular
foto: Profimedia

Poput devojke iz Bondovih filmova, brazilska lepotica je u sklopu snimanja nove modne kampanje plažom prošetala u izazovnom crnom kostimu koji je otkrio njenu savršenu liniju.

Zategnuti mišići i neverovatni trbušnjaci, rezultat su redovnih treninga, stoga ne čudi da Izabel Gular obožava da ih ističe.

Izabela Gular
foto: Profimedia

Izabel Gular prema mišljenju mnogih je vlasnica najlepših nogu na svetu. Činjenica je da zbog posla kojim se bavi dosta ulaže u svoj izgled, pazi na ishranu, ali i naporno vežba.

Neretko i na Instagramu objavljuje snimke na kojima pokazuje kako trenira, a evo u koje vežbe se "kune" za onakav izgled.

Izabela Gular
foto: Profimedia

Hulahop

Ako ste mislili da je ova aktivnost rezervisana isključivo za devojčice, prevarili ste se. To je zapravo jedan od najefikasnijih načina da zategnete stomak i sagorite salce na tom delu tela.

Ne samo da prilikom ove aktivnosti radi više od 30 mišića na gornjem delu tela, pomoći će i da budete fleksibilniji, a i da imate bolju ravnotežu.

Izabela Gular
foto: Profimedia

Preskakanje vijače

Još jedna aktivnost koju mnogi ostavljaju u detinjstvu, a zapravo je sjajna stvar i za odrasle – sagoreva dosta kalorija i podiže puls, što je čini idealnom za mršavljenje.

Osim toga, na kolena i zglobove deluje mnogo blaže nego trčanje.

Pilates

Zgodna manekenka nekoliko puta je objavljivala snimke sa pilates treninga, za koji kaže da je veoma efikasan u jačanju, zatezanju i izduživanju mišića.

Podizanje karlice

Da bi imala "čelične" trbušnjake, manekenka redovno radi ovu vežbu. To je jedan od najefikasnijih načina za zatezanje mišića zadnjice i stomaka.

Ako vam je trebala motivacija da krenete u teretanu i počnete s pripremama za leto, samo bacite pogled na ove fotke. Odmah ćete se baciti na vežbanje!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja