OVAKVU JE NISMO VIDELI: Najuspešnija srpska blogerka se SKINULA! Pozirala u minijaturnom bikiniju, a grudi nije NI SAKRILA (FOTO)
Foto: Profimedia

TOPLES

OVAKVU JE NISMO VIDELI: Najuspešnija srpska blogerka se SKINULA! Pozirala u minijaturnom bikiniju, a grudi nije NI SAKRILA (FOTO)

Žena -

Najpoznatija naša blogerka Tamara Kalinić otputovala je na egzotičnu destinaciju, odakle je objavila nekoliko slika i snimaka.

Tamara sa svojim izabranikom trenutno uživa na Maldivima, a jedna fotografija izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, ona je objavila fotku u toplesu, a javnost je iznenađena jer je do sada nismo videli u takvom izdanju.

Tamara je uživala na mreži iznad vode, a oko nje bio je pogled na more. Blogerka je pozirala samo u donjem delu bikinija.

Tamara Kalinic
foto: Printskrin: Instagram/tamarakalinic

Podsetimo, Tamara je najuspešnija naša blogerka, koja na društvenoj mreži Instagram ima čak više od milion pratilaca, a rado je viđen gost i na brojnim modnim revijama.

Srpska blogerka i influenserka je prema jednoj američkoj kompaniji za veb marketing ušla u top 10 influenserki 2021. godine, a zauzela je sedmo mesto.

Ona se čak i pre dve godine našla na 21. mestu na listi 100 najuspešnijih influensera Velike Britanije, koju je objavio magazin "Sunday Times".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

SRPSKA BLOGERKA IZGUBILA 300.000 €, PA SE UTEŠILA KRSTARENJEM: Tamara Kalinić na ludoj žurki, a oko nje RASKOŠ! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track