ČIPKANI BIKINI U DESETOJ DECENIJI?! MOŽE! Udovica Šona Konerija u 93. godini HRABROŠĆU očarala dame koje su MNOGO MLAĐE od nje
Foto: Profimedia

neverovatno

ČIPKANI BIKINI U DESETOJ DECENIJI?! MOŽE! Udovica Šona Konerija u 93. godini HRABROŠĆU očarala dame koje su MNOGO MLAĐE od nje

Žena -

Udovica Šona Konerija, najpopularnijeg Džejmsa Bonda, ostavila je fanove bez teksta kad je obukla plavi čipkani bikini kako bi uživala na suncu i u vožnji čamcem na prelepim Bahamima sa svojom unukom Saskiom.

Mišlin Koneri (93) zaista izgleda zapanjujuće, a ovu fotografiju je podelila njena unuka na Instagramu uz potpis "Dan za čamac sa mojom najboljom prijateljicom #93ili 39?"

Šon Koneri
foto: Instagram

Super baka je ostala skrhana kada ju je legendarni glumac napustio oktobra 2020. u dobi od 90 godina. Šon Koneri je umro nakon borbe sa demencijom, a njegov zvanični uzrok smrti naveden je kao „respiratorna insuficijencija“ uzrokovana upalom pluća, atrijalnom fibrilacijom i starošću.

Bili su u braku 45 godina i dugo se nije pojavljivala u javnosti, a na plaži se pojavila na nagovor unuke.

Šon Koneri je umro nakon borbe sa demencijom, a njegov zvanični uzrok smrti naveden je kao „respiratorna insuficijencija“ uzrokovana upalom pluća, atrijalnom fibrilacijom i starošću. Poslednje zajedničke godine proveli su na ostrvu Nju Providens na Bahamima.

Šon Koneri
foto: Profimedia

Sada je ova 93-godišnjakinja, koja u licu nikada nije izgledala ni približno svojim pravim godinama, dok pozira obasjana suncem u pastelno plavom dvodelnom kostimu izvezenom čipkanim cvetićima, uz krem šešir za sunce i crvenu mladalaćku maramu pokazala svim ženama sveta da godine ništa ne moraju da znače i da ne treba da se kriju.

Unuka Saskia se odlučila za crni bikini bez naramenica i zlatnu ogrlicu (Mišlin za srebrni krst), zakačivši svoju smeđu kosu u konjski rep. I ona izgleda prelepo, ali je baka zaradila više komplimenata u komentarima.

„Baka sigurno ima 39 godina!“, zaključio je jedan zapanjeni pratilac unuke, a mnogi su dodali da Mišlin izgleda neverovatno, kraljevski, fantastično, vau...

Inače, posle fotografisanja Mišlin je pokazala i kako perfektno pliva, uživa u plavom okeanu, šetnji plažom i pikniku sa porodicom.

Kurir.rs/DailyStar/B.M.

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track