ZABAVA I KREATIVNOST ZA NAJMLAĐE: Na OVAJ način razvijaju maštu i poboljšavaju finu motoriku!
Foto: Promo

ZABAVA I KREATIVNOST ZA NAJMLAĐE: Na OVAJ način razvijaju maštu i poboljšavaju finu motoriku!

Žena -

Crtanje je uvek zabavno za decu i može da im drži pažnju jako dugo. Korisno je, zabavno i tako razvijaju svoju maštu. Sada mogu da crtaju bilo gde: kod kuće, u parku, na pikniku, a da ne morate da nosite papire i flomastere. Postoji sjajan način da crtaju bez svega toga – pogledajte OVDE!

Piši briši LCD tabla je kao stvorena za vaše mališane! Vrlo je zabavan način za crtanje i pisanje, nešto novo sa čega će za tili čas moći da obrišu crtež, slova, brojeve. To je tabla po kojoj se crta posebnom olovkom koja se ne troši, a sve sa table briše se jednim jedinim klikom na dugmence u dnu table. Na njoj deca mogu crtati iz kojeg kod položaja žele, a toliko je tanka da nećete ni osetiti da vam je u torbi kada je budete poneli.

Možete je poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar, Piši briši tabla
foto: Promo

Zašto je tako fenomenalna?

Ne može da se potroši – za razliku od papira i obične olovke, po ovoj tabli može iznova i iznova da se crta, piše, briše. Radi na baterije koje je, nakon što se potroše, dovoljno zameniti da bi deca ponovo mogla po njoj da crtaju, dok papir morate stalno da kupujete nov, kao i boje. Tako ćete, između ostalog, ekološki osvestiti svoju decu još u najranijem uzrastu.

Nema nereda – I dok se sa običnim papirom i flomasterima često napravi nered, sa ovom tablom toga nema. Zbog toga je zgodno poneti je bilo gde gde krenete, a deca na njoj mogu crtati i pisati ne samo kod kuće i u školi/vrtiću, već i dok ste zaglavljeni u saobraćaju u kolima/autobusu.

Hangar, Piši briši tabla
foto: Promo

Veličina ekrana je 8,5 inča.

Dimenzije cele table: 23x14.

Dimenzije samog ekrana: 17x12.

Gde je kupiti? Možete online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track