PRANJE SUĐA, RIBANJE ILI PEGLANJE? Kućni posao koji najviše MRZITE govori dosta o vašem KARAKTERU! Jeste li spontani ili kreativni
Foto: Shutterstock

zanimljivo

PRANJE SUĐA, RIBANJE ILI PEGLANJE? Kućni posao koji najviše MRZITE govori dosta o vašem KARAKTERU! Jeste li spontani ili kreativni

Žena -

Ukoliko postoje kućni poslovi koje baš ne volite da radite, to dosta govori o vašem karakteru. U zavisnosti od toga šta vam je najomraženije da radite po kući, saznaćete možda nešto novo o sebi.

Ribanje wc šolje

Ukoliko možete da tolerišete neprijatne mirise i prljavu wc šolju, verovatno ste pod izuzetnim stresom. Naravno da niko ne obožava da strastveno čisti i riba nekoliko sati, ali ukoliko redovno održavate higijenu kupatila, verovatno ni nećete morati da ostanete satima u kupatilu ribajući.

čišćenje, Kupatilo, Toalet, WC šolja
foto: Profimedia

Ukoliko vam ova obaveza baš predstavlja problem, možda je vreme da uzmete godišnji odmor ili otputujete negde kako biste se malo opustili.

Ribanje kade i tuš kabine

Vi ste verovatno sponatana osoba i ne volite da mnogo planirate unapred. Nikada niste mogli da razumete ljude koji prave nedeljne, mesečne pa čak i godišnje planove i ne odvajaju se od svog rokovnika.

kada, čišćenje, ribanje, kupatilo
foto: Profimedia

Sređivanje ormana

Vi ste optimista po prirodi, trudite se da radite stvari koje vas čine srećnim, a sređivanje ormana ostavljate kao obavezu koju radite eventualno dva puta godišnje. U vašem ormanu ima svega, od haljine koje ste obukli samo za jednu svadbu, do džempera koji niste nosili još od srednje škole. I mrzi vas da napravite red.

Pranje sudova

Vi ste kreativac koji ne voli da mu bilo ko sputava energiju. Obožavate da kuvate i isprobavate nove stvari, ali kada je reč o pranju sudova, ne možete da ih vidite očima. Čak iako imate mašinu za pranje sudova, verovatno ni u nju redovno ne slažete prljave sudove.

pranje sudova
foto: Profimedia

Peglanje veša

Vi ste pragamtik. Istog momenta kada izvadite čist veš iz veš mašine, osetite nalet besa i počinjete psihički da se pripremate za posao koji vas očekuje.

Sređivanje frižidera

Neuredni perfekcionista zapravo nije oksimoron. Zapravo ovaj fenomen nije uopšte retkost. Često ljudi koji prilično dobro organizovani, imaju neuredan fižider u kome se često nakupi hrana koja se vremenom ubuđa i koju bi trebalo baciti.

Frižider
foto: Shutterstock

Brisanje prašine

Prašina vas asocira na smrt i neplaćene račune. Ne volite je i ne znate kako da se nosite sa njom. Pitate se zašto uopšte trošiti vreme na brisanje dosadne prašine, kad će se ionako ponovo nakupiti. U životu, vi ste realista koji na taj način posmatra svet oko sebe.

Usisavanje

Vi ste umetnik, nesputani kreativac koji subotu sigurno ne bi tek tako potrošio na dosadne kućne poslove kao što je usisavanje. Znate da morate s vremena na vreme da usisate kuću, ali ovu obavezu najradije prepuštate drugima.

Usisivač, žena, usisavanje
foto: Shutterstock

(Kurir.rs/Srbija Danas)

Bonus video:

00:21

IZJAVA DIREKTORKE MUZEJA GRADA BEOGRADA: Sve slike idu na čišćenje, a neke su za ozbiljnu restauraciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track