NEMOJ TO DA DONOSIŠ NA POSAO, STVARNO JE NEPRIMERENO: Ženu šokirao zahtev koleginice, iako nije uradila ništa NENORMALNO!
Foto: Profimedia

ljubomora

NEMOJ TO DA DONOSIŠ NA POSAO, STVARNO JE NEPRIMERENO: Ženu šokirao zahtev koleginice, iako nije uradila ništa NENORMALNO!

Žena -

Za većinu ljudi veridba je jako važan događaj nakon kojeg žene rado prijateljima i porodici pokazuju svoj verenički prsten, ali jednu ženu su koleginice osudile jer je prsten nosila na posao, tvrdeći da zbog njegove blještavosti prstenje drugih žena "izgleda jeftino".

Žena je objasnila da je njen verenički prsten porodično nasleđe od prabake njenog verenika, koji je ručno izradio i ukrasio dijamantima njegov pradeda koji je radio s ovim dragim kamenjem.

Prsten, Verenički prsten
foto: Profimedia

Buduća mlada ga je nosila na posao kako bi ga mogla pokazati prijateljima tokom pauze za ručak, ali kako prenosi "Miror", koleginica joj je zbog toga rekla da je bezosećajna. U objavi na Reditu žena je rekla: "Verila sam se pre četiri dana nakon dve godine veze, a moja buduća svekrva poklonila je mom vereniku prsten koji je apsolutno prekrasan. Čak ga je i izmenio prema veličini mog prsta koji je izmerio dok sam spavala."

"Njegov pradeda je ručno izradio prsten i odabrao popratne dijamante jer se bavio dijamantima nakon završetka rata, a njegova prabaka ga je sačuvala za svoju ćerku i tako dalje... U ponedeljak sam ga nosila na posao, uzbuđena što ću ga pokazati devojkama s kojima sam dobra...", objasnila je ona.

veridba, prosidba
foto: Profimedia

Međutim, nakon ručka jedna koleginica ju je pozvala sa strane i rekla joj da je pokazujući svoj prsten pokazala neosetljivost prema koleginicama koje isto nose vereničko prstenje, ali s manjim dijamantima.

Novopečena mlada rekla je da njihovi osećaji nisu nezin problem, ali su joj uzvratili da je "nepristojna" jer ne uzima u obzir tuđe osećaje.

"Bila sam zbunjena i rekla joj da to nije moj problem. Rekla mi je i da sam gruba i da njen prsten izgleda jeftino u odnosu na moj. Takođe je rekla da je nepisano pravilo da se veliki dijamanti nose tek nakon pet godina braka. Nakon što je završila, rekla sam joj da nikad neću skinuti ovaj prsten. Tada je počela plakati i rano je otišla s posla. Razgovarala sam sa svojim prijateljicama i verenikom o tome i svi su se složili da to nije moj problem i da bi trebalo da nosim svoj prsten”, zaključila je.

posao, sudbina
foto: Profimedia

Korisnici društvenih mreža brzo su se složili da je njena koleginica preterala sa svojim ponašanjem i da je ona ta koja je ispala neprofesionalna jer se nečiji verenički prsten ne tiče nikog drugog.

"Zašto ga ne bi nosila na poslu? Svaka žena koju poznajem pokaže svoj prsten kada se veri. Nikad nisam čula za ovo apsurdno nepisano pravilo. Samo je ljubomorna što imaš veći dijamant od nje”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Niste učinili apsolutno ništa loše, a ona je samo ljubomorna!" (Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

02:49

DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI POSAO U SRBIJI? Mošo i njegova ćerka imaju POSEBAN TALENAT, pišu posmrtne govore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track