KLOMPE, PAPUČE, PATIKE, MOKASINE: Klasične salonke odlaze u zaborav, a ovo su VODEĆI TRENDOVI obuće za proleće i leto (FOTO)
Foto: Profimedia

Samo neka je udobno

KLOMPE, PAPUČE, PATIKE, MOKASINE: Klasične salonke odlaze u zaborav, a ovo su VODEĆI TRENDOVI obuće za proleće i leto (FOTO)

Žena -

Vreme se konačno prolepšalo, napolju uveliko miriše na proleće, a prodavnice su odavno izložile obuću koja će se nositi ove sezone. Ima za svakog ponešto, pa hajde da vidimo koji su to modeli koje ćemo najviše voleti...

Klompe se vraćaju na velika vrata

Trendovi se vrte ukrug, a sad je red došao na klompe. Sudeći prema rečima modnih stručnjaka, model specifičnog izgleda sa zaobljenim vrhom i platformom, obično izrađenom od drveta, vratio se na modnu scenu. U modi će biti jednobojne, ali i one sa upečatljivim printom. A ako na sebi još imaju i deblji lanac, napravili ste pun pogodak!

klompe
foto: Profimedia

Mokasine - najdraže cipele dama koje vole udobnost

Ni u jednom paru cipela ne možete izgledati tako šik - a da vam je u isto vreme udobno i prikladno za posao, šetnju, vožnju automobila i izlaske - kao u mokasinama. A ono što je najbolje, slažu se uz sve kombinacije i mogu se nositi u svim prilikama. Birajte boju koja vam odgovara i nosite ih uz odela, suknje i sve vrste pantalona - od ležernih do onih elegantnih.

baletanke, obuća, moda
foto: Profmedia

Ni ovaj put nećemo moći bez omiljenih patika

One će se savršeno uklopiti uz sve. U novim kolekcijama u prodavnicama mogu se pronaći odlični modeli patika po vrlo prihvatljivim cenama, dominiraju one u bojama (roze, zelene i plave i široka paleta neutralnih i zemljanih nijansi). Ali s klasikom poput crnih, a naročito svima omiljenih belih jednostavno nema greške, jer se dobro kombinuju kako uz farmerke i trenerku i majicu, tako i uz elegantno odelo, suknju ili cvetnu haljinu.

patike, moda
foto: Shutterstock

Baletanke - pravi odgovor na svaku modnu dilemu

Bilo da volite one sa zaobljenim, ravnim ili špic vrhom, baletanke su definitivno upisane u večne klasike. Nikada ne izlaze iz mode jer se odlično uklapaju uz svaku odeću i daju odgovor na svaku stilsku nedoumicu.

baletanke, obuća, moda
foto: Profmedia

Štikle sa ženstvenim detaljima

Štikle se jednostavno vole i žene ih se ni po koju cenu ne odriču. Ovaj put izdvajamo modele s malo špicastijim vrhom i elegantnom, tankom (ali ne pretankom), visokom petom, a poželjno je da na sebi imaju mašne ili ukrasne detalje slične broševima.

štikle
foto: Profimedia

I papuče su hit sezone

Ko ih voli, ima šansu da bira kakve želi, od ravnih - onih s četvrtastim ili zaobljenim vrhom, do podignutih sa ukrasima poput punijih pletenih detalja ili ukrasnog lanca.

papuče
foto: Profimedia

Elegantnije odevne kombinacije dobro će se slagati uz papuče s providnom blok potpeticom.

papuče
foto: Profimedia

Kurir.rs/Lena/N.B.

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track